Suskunluğum Asaletimdendir (konuyu Açan Erkek Ise)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ufuk Büyutat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,568
Yer
İstanbul,TR
Merhaba,

Foruma üye olduğum zaman şöyle bir amacım vardı; Kendi ilgi alanlarım dahilinde bir şeyler paylaşarak aynı tutkulara sahip olan kişilerle ortak aktivite mantığı çerçevesinde hoş vakit geçiririz diye umuyordum. Bir kaç konu başlığı açarak kısa şekilde ilgi alanlarımı genel olarak vaktimi nerede/nasıl geçirdiğimi falan paylaştıktan sonra beklemeye başladım... Bir kişi okudu iki kişi okudu üç kişi derken beş yüz kişi oldu ve aynı şekilde okuyan kişi sayısı artarken sessizlikte buna denk olarak artış gösterdi. :tearsofjoy: Sorun bende mi diye düşünürken genel biz göz gezdirmenin ardından fark ettim ki, çok güzel konu başlıkları açılmış insanlar dertlerini anlatmış veya sorularına cevap aramış ama binlerce kişi görmesine rağmen bir Allah'ın kulu iki kelam etmemiş. Hadi benim konu başlığım İstanbul içinde aktif olarak su aracı kullanan kişiler ki çok olmadığının farkındayım ama Gezenbilir.com gibi bir ortamda " Pajero 3.2 Did Dakar " konusu dahil klasik fransiz filmleri gibi sessizleri oynamış. Tüm bunlara ek olarak bir erkek konu açtığı zaman örneğin " Kamp Arkadaşı Arıyorum " gibi, ses yok ama ne tesadüftür ki bir kadın arkadaşımız " Kamp Arkadaşı Arıyorum " yazdığı zaman cevap verenlerin sayısı görüldü sayısı ile yarışıyor, ayıp.

Yukarıda kurmuş olduğum cümleleri site yönetimi ve bu tarz yaklaşımlarda bulunmayan sevgili büyüklerimi ve sayın site üyelerini tenzih ederek yazdığımı belirtmek isterim. Bir genelleme söz konusu değildir.

Forumdaki sessizlik zaman zaman bizi de üzer. Bir zamanlar böyle değildi. Ama yine de forum geleneğini sürdürmeye çalışıyoruz. Serzenişlerinizde haklısınız ancak kimsenin suçu değil. Bizim toplumun yapısı böyle bence.
Selamlar...

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam aksam aksam kahkaha attim Sadece ben dusunmuyormusum boyle yalniz degilmisim yasasin
Eskiden forumlar harikaydi hala gelenekci uyeler olsada simdilerde malesef durum bu..
Gecen acil birsey sordum uc ayda cevap gelmedi bahsettiginiz gibi bir kadin sormayi birak icinden gecirse yanitlara yetisemezdi

Forumdaki sessizlik zaman zaman bizi de üzer. Bir zamanlar böyle değildi. Ama yine de forum geleneğini sürdürmeye çalışıyoruz. Serzenişlerinizde haklısınız ancak kimsenin suçu değil. Bizim toplumun yapısı böyle bence.
Selamlar...

Yücel Bey Selamlar,

Yukarıda dile getirdiğim gibi genelleme amacı ile kurduğum cümleler değil bu ve kesinlikle bir suçlu ilan etme veya herhangi bir kitleyi suçlama amacı ile yazmadım. Forumda karşılaştığınız sorunlar diye bir konu başlık hakkı olmasından kaynaklı kişisel düşüncemi dile getirmekti amacım herhangi bir yanlış anlaşılmaya neden olduysam özür dilerim. Kamp alanına alınmama sorunu gibi bu sorununda toplum kültürü ve ahlak anlayışından kaynaklı olduğunu düşünmekteyim lakin doğa sever insanların diğer sömürge sistemi üzerinden hayat süren kişilerin aksine anlayışlılık duygusu ve yardım algısının yüksek olduğunu düşünmemden kaynaklı güncel olarak burada basit bir " Çadır tercihi " konusu üzerine dahil fikir verilmemesi ve buna eş olarak özellikle karşıt cinsin konularına yoğunlaşılması kişisel düşünceme yanlış geldiği için naçizane fikrimi dile getirmiş bulundum. Tekrar bir yanlış anlaşılmaya neden olduysam özürleri sunarım.

Son düzenleme:

Yücel abi selamlar,

Yukarıda dile getirdiğim gibi genelleme amacı ile kurduğum cümleler değil bu ve kesinlikle bir suçlu ilan etme veya herhangi bir kitleyi suçlama amacı ile yazmadım. Forumda karşılaştığınız sorunlar diye bir konu başlık hakkı olmasından kaynaklı kişisel düşüncemi dile getirmekti amacım herhangi bir yanlış anlaşılmaya neden olduysam özür dilerim. Kamp alanına alınmama sorunu gibi bu sorununda toplum kültürü ve ahlak anlayışından kaynaklı olduğunu düşünmekteyim lakin doğa sever insanların diğer sömürge sistemi üzerinden hayat süren kişilerin aksine anlayışlılık duygusu ve yardım algısının yüksel olduğunu düşünmemden kaynaklı, güncel olarak burada basit bir " Çadır tercihi " konusu üzerine dahil fikir verilmemesi ve buna eş olarak özellikle karşıt cinsin konularına yoğunlaşılması kişisel düşünceme yanlış geldiği için naçizane fikrimi dile getirmiş oldum. Tekrar bir yanlış anlaşılmaya neden olduysam özürleri sunarım.
Yok sizi yanlış anlamadım. Yazımda dediğim gibi haklı buluyorum.
Forum eskiden olan forum değil ancak burası bizim kutsal bilgi kaynağımız. Böyle olunca arka arkaya onlarca mesaj paylaşıp da cevap alamadığımız kendi etkinlik başlıklarımızı da her şeye rağmen sürdürüyoruz. Çünkü biz Gezenbilirciyiz. Ama çok büyük bir kitle bu mecralara aktif katılımı bıraktı veya çok cılız bir şekilde bağlılar. Yine de yeni mesajları takip eden insanlar var ve yazınız geç bile olsa cevaplanır umudundayım.

Bir kişi okudu iki kişi okudu üç kişi derken beş yüz kişi oldu ve aynı şekilde okuyan kişi sayısı artarken sessizlikte buna denk olarak artış gösterdi.
.

Okunma sayısı; her çevap sonucunda site sunucusu tarafından aktif okunması yanında, dünyadaki çeşitli arama motorları tarafından da otomatik olarak okunarak artmakta.

Daha da önemlisi ise sunucu trafiğini reklam alma amaçlı arttırmak için, plugin kullanılabildiğini unutmayın ! Sayılarla oynama buna dahil.
Hatta bazı değişik manipülatif etki yollarından bile bahsedilmekte.

Yok artık, 5000 üzeri okunmuş konuya, sadece 3 cevap verilmiş.
Hem de bilmediğimiz her işe burnumuzu severek soktuğumuz Türkiye’de.;)

Her parlayan altın olmamalı ? :yum:

...
Serzenişiniz üzerine:

Eee, cinsel ayrımcılık böyle birşey.
Çok kimse farketmiyor ama, iki tarafa da çalışıyor köftehor.
:p

Düşünün kadına cinsel ayrımcılık uygulamak, erkeği nasıl kısırlaştırıyor...
.

Son düzenleme:

.

Okunma sayısı; her çevap sonucunda site sunucusu tarafından aktif okunması yanında, dünyadaki çeşitli arama motorları tarafından da otomatik olarak okunarak artmakta.

Daha da önemlisi ise sunucu trafiğini reklam alma amaçlı arttırmak için, plugin kullanılabildiğini unutmayın ! Sayılarla oynama buna dahil.
Hatta bazı değişik manipülatif etki yollarından bile bahsedilmekte.

Yok artık, 5000 üzeri okunmuş konuya, sadece 3 cevap verilmiş.
Hem de bilmediğimiz her işe burnumuzu severek soktuğumuz Türkiye’de.;)

Her parlayan altın olmamalı ? :yum:

...
Serzenişiniz üzerine:

Eee, cinsel ayrımcılık böyle birşey.
Çok kimse farketmiyor ama, iki tarafa da çalışıyor köftehor.
:p

Düşünün kadına cinsel ayrımcılık uygulamak, erkeği nasıl kısırlaştırıyor...
.

Öncelikle bu TDK'ya örnek olacak kadar güzel yazı şekliniz için tebriklerimi sunmak isterim. Konuların okunma sayısına bağlı olarak vermiş olduğunuz bilgilendirme kulağıma küpe olacaktır. Bundan sonraki konularımı " Botların Dikkatine " diye açmayı planlamaktayım. :yum: İzah şekliniz ve ince üslubunuz açısından kişisel saygılarımı sonuna kadar zatıalinize sunmaktan şeref duymaktayım lakin algı kapasitem " Serzenişiniz üzerine: " den sonrasını algılamamakta ısrar ediyor ve bu yüzden kaçırdığım noktalar adına IQ seviyemi bahane ederek özürlerimi sunuyorum. :sweat:
Saygılarımla.

Son düzenleme:

.

Estağfirullah Ufuk bey, bu kadar iltifattan sonra beni pelteye çevirdiniz.
Eh artık, böylece günlerce foruma girmememin sebebi siz olacaksınız...:yum:

İltifat amacı ile yazdığımı düşünerek gerçekten kalbimi kırdığınızı bildirmek isterim. Kesinlikle iltifat amacı ile değil tamamen üslubunuza karşı oluşan kişisel saygım gereği o cümleleri kurma gereği duymuştum. :tired:Makaleler ve kitaplar dışında neredeyse artık hiç bir yerde yazım kurallarına uygun şekilde cümle kurulduğunu görmediğimden kaynaklı istemsiz olarak kalbimi/saygımı kazanmış oldunuz. :tearsofjoy: Keşke foruma girmemek adına beni bahane gösterip bu sorumluluğu üzerine yıkmasaydınız, zaten yeni üyeyim şimdi üyeliğim adına kaygılanmaya başladım. :yum: Sohbetiniz her ne kadar eşsiz olsa da değerli vaktinizi daha fazla çalmamak adına son kez saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarak huzurunuzdan ayrılıyorum.

İçtenlikle mutlu günler dilerim.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR