Sürekli yolda olanlar için duş yapılacak yerler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TA2RX Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,684

TA2RX

Müzmin öğrenci
Yer
Yalova
Web
www.tcswat.org
Telsiz Çağrı Kodu
TA2RX
Özellikle kamyoncuların sıkça kullandığı yol üstü benzincilerin bir kısmında sıcak su ile duş yapma imkanı vardır. Örneğin İstanbul-Samsun yolu üzerinde Kurşunlu ile Atkaracalar arasındaki Şeker Petrol bunlardan biri. Bu tür benzinliklerin GPS koordinatlarını veya hiç değilse yaklaşık konum tariflerini paylaşıp navigasyon cihazları için bir POI listesi oluşturmaya ne dersiniz? Yeterli katılım olursa oldukça zengin bir liste çıkacağına eminim.

Etiketler
Ynt: Sürekli yolda olanlar için duş yapılacak yerler

hanım, çoluk çocuk bu duşlardan faydalanabilirmi,hijyen ve güvenlik nasıl?

Atkaracalar'daki Şeker Petrol'ün yalnız erkek tarafını gördüğüm için bir şey deme şansım yok. Hijyen sorunu duşa (tokyo türünde) suya dayanıklı terlikle girerek çözülebilir diye düşünüyorum. Güvenlik için bilemiyorum. Şeker Petrol türü büyük yerlerde sorun olacağını sanmıyorum. Zaten duş imkanı da genelde bu tür büyük benzincilerde var.

Bu topiği açarken hedefim kollektif bir çabayla büyük bir liste çıkarmaktı. Ama gördüğünüz gibi destek veren tek bir kişi dahi çıkmadı. Bu yüzden siz eski usul hamamlardan şaşmayın. Türkiye'nin hemen her yerinde bulursunuz.

Bıldıgım kadarıyla butun opet benzınlıklerınde 24 saat dus yapabılme ımkan vardır. Benzınlık personelıne dusun yerını sorarsanız dus gostermek zorundadırlar. Eger herhangı bır sekılde kullanılmıyor veya baska bır bahaneyle karsılasırsanız ınternet uzerınde merkeze sıkayet edersenız merkez sıkayetınızle geregınden fazla ılgılenıyor. Wc nın kırlı olduguna daır bır sıkayette bulundum 4 defa arayıp durumu bıldırdıler ve ozur dıledıler. Opetın suan kı musterı potansıyelının yegane sebebı hıjyen wc dır. Cok reklam oldu galıba. ( bu arada opet ıle yakıt almak dısında hıcbır tıcarı ılıskım olmamıstır. :smiley: :smiley:

vosdost' Alıntı:
Opetın suan kı musterı potansıyelının yegane sebebı hıjyen wc dır. Cok reklam oldu galıba. ( bu arada opet ıle yakıt almak dısında hıcbır tıcarı ılıskım olmamıstır. :smiley: :smiley:

Tek neden midir bilemem ama çok önemli olduğu kesin; wc için, yollarda Opet istasyonlarında duruyorum ben de... :smiley:

Standart motorin alacak isem (bulunduğum yerde indirimli motorin alıyorum), tercihim genelde Opet olur; şimdiye değin hep memnun oldum kendilerinden.

B.Kemal Hoca'mın değindiği konu çok önemli bence de ama yeterli ilgi olmadığı ortada. Bu duş konusunun geleceği açık bence. Rekabet, bunu getirecek gibi görünüyor.. ;)

Cavid Sezen

vosdost' Alıntı:
Bıldıgım kadarıyla butun opet benzınlıklerınde 24 saat dus yapabılme ımkan vardır. Benzınlık personelıne dusun yerını sorarsanız dus gostermek zorundadırlar. Eger herhangı bır sekılde kullanılmıyor veya baska bır bahaneyle karsılasırsanız ınternet uzerınde merkeze sıkayet edersenız merkez sıkayetınızle geregınden fazla ılgılenıyor. Wc nın kırlı olduguna daır bır sıkayette bulundum 4 defa arayıp durumu bıldırdıler ve ozur dıledıler. Opetın suan kı musterı potansıyelının yegane sebebı hıjyen wc dır. Cok reklam oldu galıba. ( bu arada opet ıle yakıt almak dısında hıcbır tıcarı ılıskım olmamıstır. :smiley: :smiley:

Opet bu konuda gerçekten çok akıllaca bir politika izliyor. Sırf tuvalet konusu yüzünden yakıt almak için de Opet'i tercih eden arkadaşlarım var. Opet'lerde duş olduğunu bilmiyordum. Bilgi için teşekkürler.

istanbul çanakkale yolu üzerinde keşana gelmeden yaklaşık beş kilometre önce total var.orda da görmüştüm duş almak için yer ama kullanmadım.aklınızda bulunsun güvenli ve iyi bir istasyon bende o istikamete gidersem yakıtımı ordan alıyor ve dinleniyorum orada.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,910
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR