gercekten harika bir yer görmenizi gezmenizi özellikle kışın ısrarala isterim . bu arada sizin avartar resminizde cok kışkırtıcı ;D ;Dzelal' Alıntı:)
E çok kışkırtıcı)
kış tam geçmeden bir gezi daha duzenleriz . konuları takip ederseniz herkezi bekleriz aramıza. araçlı arçsız fark etmez araçlarda yer oluyor her zaman.msaribas' Alıntı:Kar altında harika görünüyor. İmrendim vallahi. Bu sene kış geçti artık ama seneye kışa mutlaka gidicem.
Baran 54' Alıntı:gercekten harika bir yer görmenizi gezmenizi özellikle kışın ısrarala isterim . bu arada sizin avartar resminizde cok kışkırtıcı ;D ;D kış tam geçmeden bir gezi daha duzenleriz . konuları takip ederseniz herkezi bekleriz aramıza. araçlı arçsız fark etmez araçlarda yer oluyor her zaman.
Baran 54' Alıntı:gercekten harika bir yer görmenizi gezmenizi özellikle kışın ısrarala isterim . bu arada sizin avartar resminizde cok kışkırtıcı ;D ;D kış tam geçmeden bir gezi daha duzenleriz . konuları takip ederseniz herkezi bekleriz aramıza. araçlı arçsız fark etmez araçlarda yer oluyor her zaman.
resimden belliydi bir ikiteker aşkı olduğu. kask renkli ve guzel bir model. ayrıca vespa bildiğim kadarıyla vazgeçilemeyen bir tutku çoğu motor sikletçi için resme gelince yanıldığınız kesin masumluk bulamadım sizin deyiminizle . kışkırtıcı kesin kışkırtıcı. hatta ve hatta iç gıcıklayıcı. ;Dzelal' Alıntı:Bende çok isterim kışın görmeyi,koşullarım ve yoğun iş tempomdan sıyrılıpta bir gün dahi olsa,doğanın kucağına atabilmek kendimi.... muhteşem olurdu..
Avatar resmim Şimdi hepinizde kocaman kocaman bebekler var anladığım kadarıyla, belliki modifye edilmiiş iri ama çekici bebekler)
Bende ise eskilerden kalma (ama gerçekten eski) bir Vespa var,düşündüm Vespamın resmi bu avatarlar arasında kapbolup gidecek en azından
beni yansıtan bi resim olsun fakat daha masum bi çağrışım yapar die düşünmüştüm,sanırım yanılıyorum