Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berksito Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,695
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)

Çok güzel zaman geçireceğinize inanıyorum ve orada olamadığım için çok üzülüyorum . Umarım uygun bir zamanda düzenlenen etkinlikte tanışırız .

Etiketler
Ynt: Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)

Uzun zamandır net erişimm yoktu biraz önce herşey halloldu ve resmen bağlandığıma üzüldüm.. aktivite başlanıgç saati 11:00,
Ayasofya'yı 17 yıl süren rezil inşaattan sonra görmek, bir fotoğraf aktivitesi, tanışmak istediğim kulüp üyeleri... ve saat 13:30
Herkese iyi eğlenceler, artık aktiviteyi fotolardan takip edeceğim :smiley:)

Çok güzel bir geziyi daha geride bıraktık. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Eski dostları yeniden görmek yeni arkadaşlarla tanışmak çokgüzel oldu.

Bu kadar değil elbette. Güzel fotoğraflar gelecek. Ama sanırım herkes biraz yorulmuş ve üşümüş :D Dinleniyorlar. Bende henüz yeni atıyorum fotoları pc ye :smiley:

Katılan herkesin ayağına sağlık. :smiley:

Yollar çamur olsa bu kadar yorulmazdınız.. :D

Güzel bir gündü,evvela ayasofya,sonra cankurtaran sahilinde yemek,sonra beyoğlunda bara,oradanda buz patenine,ne kadar dolu dolu bir gündü katılan herkeze teşekkür ederiz. ;)

bu buz pateni bar olaylarında ben yoktum masumum:p:smiley:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri