Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teksheytan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,537
Ynt: Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka

Selam,salim beyin bana attığı mesaj üzerine konuya dahil oldum,vaktiyle xj aracım varken bende bir( moon visor,um) olsun istemiştim,orijinali pahalı olduğu için arkadaşımın aracında takılı olanı söküp,(binbir rica ile) fiberci bir ustayla kalıp parası hayli yüksek bir meblağ ödeyerek kendime ve başkalarıda faydalansın diye fazla yaptırdım,ben ürünü ortaya çıkarıp daha 3 tane satamadan benim kopyamın kopyaları çıktı,tabiiki serbest pazar herkes dilediğini yapmakta özgür,şimdi elimde bir kalıp daha var biraz boyu uzatılarak sizin araçlarınıza olur diye düşünüyorum,kendim fiberci olmadığım içinde uğraşmak istemiyorum,mademki sırada bayağı alıcı var, ve yazılanlarıda okudum sadece varsayımdan ibaret,bu ürün tamamen orijinalden kopya ve boyu 124 cm,isterseniz fibercinize boyunu uzattırıp kullanabilirsiniz dilerseniz kalıbını yaptırıp satabilirsiniz.

fiyatı: 300 tl.

Bu ürününün kalıbına 1500 tl ödenmiştir,ve sadece bir kopya alınmıştır.

DSC01511.jpg

DSC01510.jpg

Etiketler
Ynt: Suburban ya da Blazer İçin Güneşlik- Şapka

8 bir çeyrek' Alıntı:
Selam,salim beyin bana attığı mesaj üzerine konuya dahil oldum,vaktiyle xj aracım varken bende bir( moon visor,um) olsun istemiştim,orijinali pahalı olduğu için arkadaşımın aracında takılı olanı söküp,(binbir rica ile) fiberci bir ustayla kalıp parası hayli yüksek bir meblağ ödeyerek kendime ve başkalarıda faydalansın diye fazla yaptırdım,ben ürünü ortaya çıkarıp daha 3 tane satamadan benim kopyamın kopyaları çıktı,tabiiki serbest pazar herkes dilediğini yapmakta özgür,şimdi elimde bir kalıp daha var biraz boyu uzatılarak sizin araçlarınıza olur diye düşünüyorum,kendim fiberci olmadığım içinde uğraşmak istemiyorum,mademki sırada bayağı alıcı var, ve yazılanlarıda okudum sadece varsayımdan ibaret,bu ürün tamamen orijinalden kopya ve boyu 124 cm,isterseniz fibercinize boyunu uzattırıp kullanabilirsiniz dilerseniz kalıbını yaptırıp satabilirsiniz.

fiyatı: 300 tl.

Bu ürününün kalıbına 1500 tl ödenmiştir,ve sadece bir kopya alınmıştır.

ilgilendiğiniz cok tesekkurler araştırayım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.