Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunlar efsane kasalar ve artık üretilmiyorlar,dolayısı ile düzgün olanlara istenen rakamlar uçuk gibi görünsede başka bir açıdan bakıldığında normal aslında.
Biraz geç olsa da ,cevap veren ve ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Linkini verdiğim aracı aldım,piston basıncına kadar ölçtürdük serviste hiç bir problemi yoktu..İlk sahibinden aldık,tüp yoktu ,sadece asfaltta kullanılmış araziye girmemiş çok temiz bir araç..Her neyse ''kargaya yavrusu şahan görünür'' diye bir laf var ya aynen bu araç da benim için en güzel araç seviyorum onu..İlk jipim,offraod olaylarına yeni giriyorum ve bu işe lc ile başlamak nasip oldu..Umarım pişman olmam..Yapacak çok şey var.. Teşekkürler .
hayırlı olsun, ıyı gunlerde kullanın, ben olsam yuksek hacımlı aracları elden cıkarırım, 2014 de kı mtv duzenlemesınde durum cok cıddı olacak, tabı ensesı kalın olana farketmez, olan yıne orta hallıye olur,