TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Ağu 2010 #33 Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) Ömer size dönecektir. İyi Günler.
şalges Ana Kamp Mesajlar 38 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 20 Ağu 2010 #34 Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) ilandan kalkmadığına göre sanırım saatılmadı kırmızı duruyorsa hemen alabilirim
Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) ilandan kalkmadığına göre sanırım saatılmadı kırmızı duruyorsa hemen alabilirim
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 21 Ağu 2010 #35 Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) Alooooooooooooo Ömer nerelerdesin.?
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 21 Ağu 2010 #36 Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) Burdayım arkadaşlara cevap verdim
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 25 Eki 2010 #37 Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) Kış yaklaşıyor Ceket ihtiyacı olacak arkadaşlar için güncelleyeyim dedim
Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) Kış yaklaşıyor Ceket ihtiyacı olacak arkadaşlar için güncelleyeyim dedim
ASMİNNN GİTMEK GEREK Mesajlar 127 Tepkime Puanı 0 30 Ara 2010 #38 Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) Ömer Bey eğer ceketin kırmızı renkli ve large beden olanından kalmışsa almayı düşünüyorum.
Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) Ömer Bey eğer ceketin kırmızı renkli ve large beden olanından kalmışsa almayı düşünüyorum.
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 4 Mar 2011 #39 Ynt: Su ve Rüzgar Geçirmez Dağ Ceketi (Rodeo Silver Series) Ceketler satıldı arkadaşlar