pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 20 Ocak 2010 #241 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Mustafa Ceceli ''Şarkı''
N naime Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 20 Ocak 2010 #242 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? this is not real love
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 20 Ocak 2010 #243 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Beatles - The long and winding road
Metal_Militia Ana Kamp Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer İst-İzmir-Muğla 20 Ocak 2010 #244 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Rolling Stone--Paint İt Black
skydiver26 Kamp I Mesajlar 172 Tepkime Puanı 0 Yer Bursa 20 Ocak 2010 #245 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Sakın ha..... Naşide GÖKTÜRK
J jeeper onLy in JeeP...! Mesajlar 444 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 24 Ocak 2010 #247 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Güllü-çıldıracağım =).
Zakof Today is the first day of the rest of your life Mesajlar 787 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web gmail.com 26 Ocak 2010 #248 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? There Is No Way Out Of Here - David Gilmour
Zakof Today is the first day of the rest of your life Mesajlar 787 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web gmail.com 26 Ocak 2010 #249 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? AC/DC Black is Black
bahcivankurt Kamp III Mesajlar 533 Tepkime Puanı 1 Yer balıkesir 26 Ocak 2010 #250 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? candan erçetin 'ben böyleyim,
Zakof Today is the first day of the rest of your life Mesajlar 787 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web gmail.com 28 Ocak 2010 #251 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Eagles - Dirty Laundry
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 28 Ocak 2010 #252 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Pierre Groscolas- Lady Lay
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 28 Ocak 2010 #253 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Roger Sanchez-Again
C CİNCİN Ziyaretçi 28 Ocak 2010 #254 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Zakof'u görünce benim de canım AC/DC çekti Highway to hell - AC/DC ... No stop signs, speed limit Nobodys gonna slow me down Like a wheel, gonna spin it Nobodys gonna mess me round ....
Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Zakof'u görünce benim de canım AC/DC çekti Highway to hell - AC/DC ... No stop signs, speed limit Nobodys gonna slow me down Like a wheel, gonna spin it Nobodys gonna mess me round ....
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 29 Ocak 2010 #255 Ynt: Åžu Anda Ne Dinliyoruz? The Coaster- Down in Mexico
bahcivankurt Kamp III Mesajlar 533 Tepkime Puanı 1 Yer balıkesir 29 Ocak 2010 #256 Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Tanırım kendimi Hiddetimtaşar benim Dalga dalga, Hırçın hırçın Tokat gibi vurur sözlerim Yıpratır bedenini Bilirimseni Hüzün etrafı sarmışken Sessiz kalırsın belli belirsiz Ben bilirimseni Acı bir tebessüm Belli belirsiz bir tebessüm Hayranım sana Sabrına Sakince karşımda durup Meydan okuyan o tavrına Varlığına Korkmuyorum Ruhumdaki fırtınada boğulmaktan Karanlıkta yollarımı kaybetmekten Biliyorum kurtarırsın beni sen Işığım, deniz fenerim Işığım, sana aşığım tabiki yine candan erçetin...
Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Tanırım kendimi Hiddetimtaşar benim Dalga dalga, Hırçın hırçın Tokat gibi vurur sözlerim Yıpratır bedenini Bilirimseni Hüzün etrafı sarmışken Sessiz kalırsın belli belirsiz Ben bilirimseni Acı bir tebessüm Belli belirsiz bir tebessüm Hayranım sana Sabrına Sakince karşımda durup Meydan okuyan o tavrına Varlığına Korkmuyorum Ruhumdaki fırtınada boğulmaktan Karanlıkta yollarımı kaybetmekten Biliyorum kurtarırsın beni sen Işığım, deniz fenerim Işığım, sana aşığım tabiki yine candan erçetin...