Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekiNoks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,949
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,294

Etiketler

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

valla ben jeep çilerdenim :D eğer kendime almaya kalksam LR -LC diye ikilemde kalsam LC derim :D ama peki kendine ne aldın ,dersen kesinlikle ZJ V8 5.2 derim ;)

parça sorunu çekmeden her koşulda yeterli bir güce ve aynı zamanda konfora ve modifiyeye uygun bir araç sıralamasında zj yi tek geçerim.ama en son seçenek disco ile lc ise lc derim.disco en başında adından kaybediyor(uzun adını da biliyorum kısaltmalarla anlaşacağımızı umuyorum) ;D

duman' Alıntı:
parça sorunu çekmeden her koşulda yeterli bir güce ve aynı zamanda konfora ve modifiyeye uygun bir araç sıralamasında zj yi tek geçerim.ama en son seçenek disco ile lc ise lc derim.disco en başında adından kaybediyor(uzun adını da biliyorum kısaltmalarla anlaşacağımızı umuyorum) ;D

ZJ tek geçerim bu alemde ;) cüneyt abi yeteri kadar anlatmış zaten ama , bende bu anlatılanları görsel show olarak izlettirym sana emrah :D sen kararını istersen bir daha gözden geçir isledikten sonra bence ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23096.msg181755#msg181755

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR