Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekiNoks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,949
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 161,668

Etiketler
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Hafta sonunda Bartın İnkumunda çadır keyfi yapacağımı sabahın ilk ışıklarıyla kendimi buz gibi karadenizin kollarına bırakacağımı düşündükçe.........

Çooooooookkkk İyiyimmmmmm

2 dk öncesine kadar gayet iyi idi durumum şimdi biraz karışık... her an dellenebilirim ;D

alihay' Alıntı:
Merhaba nerelerdesin ya bu gün yoktun

fatoş abla geldi iyi oldum

2006 yılından kalan ödenmemiş internet faturamız varmış diye dünyayla ilişkimi kestiler, neyse ki hallettik ;D ;D

her şeye rağmen iyi :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
2006 yılından kalan ödenmemiş internet faturamız varmış diye dünyayla ilişkimi kestiler, neyse ki hallettik ;D ;D

her şeye rağmen iyi :smiley:...

telekom yanlış duvara toslamış olabilirmi ? nasıl çözdün ?

iyi

alihay' Alıntı:
telekom yanlış duvara toslamış olabilirmi ? nasıl çözdün ?

iyi

Biz super online abonesiyiz canım :smiley:, super ciler tosladı ;D, fatura yatırıldı, ben de aradım rica ettim hızlndırsınlar işlemleri diye :smiley:...

iyi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR