Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekiNoks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,949
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,633

Etiketler

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

peşehodka' Alıntı:
nedeni yok ama keyfliyim :D

canım, senin serviste bir oda boşalınca haber ver bana emi ;), hem beraber oluruz, hem de istirahat etmiş olurum, hem doktorunu da el birliğiyle delirtiriz ;D ;D ;D ;D

eh işte

salıya boşaltıyoruz servisi, isteyen olursa randevu alabilir
rezervfatsiya için : 0.....

tamam, bir oda bana lütfen ama yalnız kalmak istiyorum odada ona göre ;D ;D ;D, arkadaşına bir kıyak geçersin herhalde ;D

daha iyi

ekiNoks' Alıntı:
canım, senin serviste bir oda boşalınca haber ver bana emi ;), hem beraber oluruz, hem de istirahat etmiş olurum, hem doktorunu da el birliğiyle delirtiriz ;D ;D ;D ;D

eh işte
sıraya koymakla iş çözülecekse kabul :smiley:

aa servisimiz bayıra karşı süper manzaralı
özel odalar ve obşta banyalı balık kavaryumlu televizya var
okey tavla satranç gibi oyunlar :D
hizmet süper anlican
tamam sana bir oda
byala roza nerde :D

süper keyfli

benimde tatile ihtiyacım var oda da tek kalmak sıkıntılarımı çözermi bilmiyorum fatoş hanım siz deneyin iyi gelirse bende rezervasyon yaptıratyım :smiley:

eh

Aliiiii, ablacım, bak Perihan ablanın orası çok güzel ;D, ben daha önce ziyaretçi olarak gitmiştim ama bir de yatılı gitsem nasıl olur diye düşünüyorum ;D. Neyse, ben büyük olarak önden gideyim bari de bakayım baklım bunların misafir ağırlamaları nasıldır ;D, sana da bilgi veririm ;D...

şükür yine de

tamam hızlı davran git gide kötüye gidiyo durumlar yakında kalıcı bi odada tek kalmak istemiyorum ;D

çok şükür canım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri