ates' Alıntı:milletin anneler gününü bayrama çevirmesinden, o edayla günü yaşamasından dolayı şaşkın ???
ferdane gül' Alıntı:ben de anlamıyorum,kutlamıyorum da
ates' Alıntı:annesini bir gün hatırlıyan onuda şova çeviren evladın varsa olmasın daha iyi zaten![]()
bu nasılbir insanları sömürmektir inanamıyorum ???
ates' Alıntı:annesini bir gün hatırlıyan onuda şova çeviren evladın varsa olmasın daha iyi zaten![]()
bu nasılbir insanları sömürmektir inanamıyorum ???
reis28' Alıntı:bu tarz günler ticareti canlandırmak için öne sürülmüş günlerdir yoksa kimse kimsenin anesini yok babasını düşündügünden degil enelerin bir gün degil hergün sevmek onun ihtiyaclarını gidermek lazım yılda bir kere cicekciden alınmış 5tl lik cicekle anıp ondan sonra unutmak degil
ekiNoks' Alıntı:bu sömürü değil bence, hem annelerimize bir hediye almışız çok mu? inşallah allah bir gün bana da nasip eder anneliği.
garip
reis28' Alıntı:bu tarz günler ticareti canlandırmak için öne sürülmüş günlerdir yoksa kimse kimsenin anesini yok babasını düşündügünden degil enelerin bir gün degil hergün sevmek onun ihtiyaclarını gidermek lazım yılda bir kere cicekciden alınmış 5tl lik cicekle anıp ondan sonra unutmak degil
ekiNoks' Alıntı:kendini bilmez evlatların aklına, böyle özel bir gün de gelmez diye düşünüyorum ben.
ates' Alıntı:barut gibi