Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekiNoks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,949
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 164,473
Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

iki günlük gezi ve etkinlik programlarından dolayı pestil gibi yorgunluk hisinin ötesinde bir şeyler

Etiketler

ates' Alıntı:
annesini bir gün hatırlıyan onuda şova çeviren evladın varsa olmasın daha iyi zaten :mad:
bu nasılbir insanları sömürmektir inanamıyorum ???

bu sömürü değil bence, hem annelerimize bir hediye almışız çok mu? inşallah allah bir gün bana da nasip eder anneliği.

garip

ates' Alıntı:
annesini bir gün hatırlıyan onuda şova çeviren evladın varsa olmasın daha iyi zaten :mad:
bu nasılbir insanları sömürmektir inanamıyorum ???

bu tarz günler ticareti canlandırmak için öne sürülmüş günlerdir yoksa kimse kimsenin anesini yok babasını düşündügünden degil enelerin bir gün degil hergün sevmek onun ihtiyaclarını gidermek lazım yılda bir kere cicekciden alınmış 5tl lik cicekle anıp ondan sonra unutmak degil

reis28' Alıntı:
bu tarz günler ticareti canlandırmak için öne sürülmüş günlerdir yoksa kimse kimsenin anesini yok babasını düşündügünden degil enelerin bir gün degil hergün sevmek onun ihtiyaclarını gidermek lazım yılda bir kere cicekciden alınmış 5tl lik cicekle anıp ondan sonra unutmak degil

dursun usta i ağzını seviym senin beee :D

ekiNoks' Alıntı:
bu sömürü değil bence, hem annelerimize bir hediye almışız çok mu? inşallah allah bir gün bana da nasip eder anneliği.

garip

allah her kadına ve erkege bir gün ane ve baba olma duygusunu tattırır ama aneleri bir gün anıp ondan sonra unutan cok insan var

reis28' Alıntı:

size aynen katılıyorum. ancak, annelerimize de hergün hediye almıyoruz değil mi? :smiley:

aneler cocuklarından hediyeden cok beli zamandan sonra alaka bekler anacıgım nasılsın bu gün bir derdin varmı senin icin ne yapa bilirim diye evaladının ona sorması bile onun için maddi alınmış endegrli hediyeden bile üstündür biz o şekilde gördük yetiştik halada 41 yaşındayım anamın halını hatırını sormadan eve girmem tabiki bir evlat olarak enenlerimizin gönlünü almak lazım

kendini bilmez evlatların aklına, böyle özel bir gün de gelmez diye düşünüyorum ben.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri