Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekiNoks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,949
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 164,443

Etiketler

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

evimin yan sokağında çatışma var, sürekli bombalar patlıyor . vatan hainleri yüzünden 9 kişi yaralı ve halk panik halinde ve ben halla bu kişilere af çıkarma derdinde olanlara deli gibi sövüyorum.

aa çok fena!kendinize dikkat edin,nerede oturuyorsunuz?
ates' Alıntı:
evimin yan sokağında çatışma var, sürekli bombalar patlıyor . vatan hainleri yüzünden 9 kişi yaralı ve halk panik halinde ve ben halla bu kişilere af çıkarma derdinde olanlara deli gibi sövüyorum.

bostancı gösteri merkezi ve şu an burada bombalar patlıyo polis 10 dakika önce gitti evden bilgi aldı hücre evi çatışması tv ler canlı yayın veriyo
haber 24 kanalı şu an evimin önünden canlı yayın yapıyor

ates' Alıntı:

çok fena
haberler hiç iyi değil
polis memuru şehit mi yoksa yaralı mı
haber varmı

canı sıkılılmış

peşehodka' Alıntı:
çok fena
haberler hiç iyi değil
polis memuru şehit mi yoksa yaralı mı
haber varmı

canı sıkılılmış

şehit 1 tane vatandaş var galiba 8 polis yaralı ,1 kameraman yaralı. halk komple boşaltıldı sokaklardan 1 polis memuru ağır yaralı ve sürekli bomba atıyor haber 24 şu an olayları canlı yayınlıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri