Starex kullanıcıları lütfen yardım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EXCELL1500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,795

EXCELL1500

en büyük aşkım Türkiye
Yer
kayseri
Sevgili arkadaşlar kullanmakta olduğum otomobilim hyundai marka küçük bir araç,son zamanlarda yoculuklarımda ailemle birkikte birlikte gidersem bu araç küçük geliyor,yine aynı markanın suv türü bir versiyonu olan starex almayı düşünüyorum.Fiyatına göre oldukça donanımlı ve rahat bir araç olduğunu biliyorum.Ancak yakıt ve tamirat konusunda hiçde iyi yorumlar göremedim.Sizden ricam kullanan yada bilgi sahibi olanlar varsa bu konuda beni aydınlatacak olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Starex kullanıcıları lütfen yardım.

Merhaba 100 beygir olan modelini 1 yıl kadar kullandım önde oturanlar için konforlu ve zevkli bir araç
Ancak arkada oturanlar sallantıdan çok şikayet ettiler arka camların yüksekliği de çok yetersiz yakıt durumu inanılmaz yüksek parçası çok pahalı değil 140 beygir olan modellerin daha az yaktığını duydum aracı satıp transporter 2.4 aldım turbo olmaması kötü ama kesinlikle çok daha iyi bir araç

Ynt: Starex kullanıcıları lütfen yardım.

140 BG olanını sıfır alıp 2007 senesinde ikisene kullandım ve sattım aracım kısa şase cift sıra koltukluydu aracı aldıktan sonra arka makasları ve amartisörleri degiştirdim ve süspansiyon mükemmel oldu uzun yolda 7LT mazot tüketimi vardı şehir içide 10LT güc ve tork bakımından mükemmel denecek düzeyde tatminkardı aracı 60.000KM kullandım sadece 15,000de bir periyodik bakımlarını yaptırdım sattıgım kişide hala kullanıyor yedek parca bol ve ucuzdur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR