Standart Tahoe`lar ile karıştırmayın.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan feeling Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,023

Etiketler
Ynt: Standart Tahoe`lar ile karıştırmayın.

Blazerıdan sonra istediğim araç biraz para biriktireyim blazerı satıp alcam bi tahoe aracınız çok güzel hayırlı satışlar..

Hayırlı satışlar dilerim, ben aracınızla satılık olduğu sitede baya bir ilgilendim inceledim.Benimde aracım şu an satılık,ve kafamdaki araç tam sizinki bakalım belkide sizinle küçük bir telefon görüşmesi yapabiliriz..

hocam orjinal 16 kapaklı jantları bulunurmu satarmısınız ayrıca 245/75/16 lastikleri duruyormu satarmısınız

oktaykanpower' Alıntı:
oktaykanpower' Alıntı:
nazar boncuğu vardır insallah
damast' Alıntı:
dundaralp' Alıntı:
Blazerıdan sonra istediğim araç biraz para biriktireyim blazerı satıp alcam bi tahoe aracınız çok güzel hayırlı satışlar..

Teşekkür ederim.

ates' Alıntı:
Hayırlı satışlar dilerim, ben aracınızla satılık olduğu sitede baya bir ilgilendim inceledim.Benimde aracım şu an satılık,ve kafamdaki araç tam sizinki bakalım belkide sizinle küçük bir telefon görüşmesi yapabiliriz..

Özelden telefonunuzu yazarsanız sizi arayabilirim.

RedlinE' Alıntı:
İki tarafada gonlune göre inşallah

Amin :smiley: daha başlamadık bile.

oktaykanpower' Alıntı:
abi lastikler ne marka ebatları nedir zahmet olassa birde çamurda nasılllar

USA Cooper Marka STT lastikler 325x65x18 ebatlarında Arazide Tahoe'yu bir iki kez kullandım bir sıkıntım olmadı. Ağır Off-Road için hep CJ-5i kullandım. Lastiklerin çamur performansını deneme şansım olmadı.

okcubasi_hakan' Alıntı:
hocam orjinal 16 kapaklı jantları bulunurmu satarmısınız ayrıca 245/75/16 lastikleri duruyormu satarmısınız

Başka Jant lastik takımı yok neyi varsa ilanda.

Araba şu anda İstanbul Başkan jeep te bakımları yapıldı, yeni sahibini bekliyor.

Görmek test etmek isteyenler için;
Başkan Jeep
Showroom:Döndü Sk. Şevval Apt. 7/1 İçerenköy Mah. İçerenköy Ataşehir İstanbul Türkiye
(Kosifler Oto Karşısı)
Telefon: (0216) 575 38 38

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR