Standard Td5 Neler Yapar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dixie Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,306

Etiketler
Ynt: Standard Td5 Neler Yapar

İdeal aile aracı kriterleri nelerdir bilemiyorum ama bagajı ve oturma alanı çoluk çocuklu geziler için iyi.

Evet haklısın aile kavramı çok değişken bi durum.
2 yaşında bir kızım var haliyle yolculuklarımızda ona göre
Teferruatlanıyor.bi fiorinom var ve geçen yaz istanbul çıkışlı batumdan dönüşlü
Bir karadeniz turu yaptım.araç tarafından hesaplıydı zira 3500 km yol
1000 tl ortalama bedeli oldu konfor tarafından eh idare ettik.

Şimdi bugün yarın bir td5 alacağım.

Yokluyorum kullanan bilen arkadaşları.
Teşekkür ederim cevapların için...

Çocuk eşyaları vs.. İçin istediğin kadar yer mevcut :smiley:. Td5 ile uzun yolculuklarım oldu çok da keyifli oldu. Uzun yolda yormayan geniş ve keyifli bir araç.

Derinderin' Alıntı:
Sorsam; Heryönüyle Şehir içinde td5??

Artısı eksisi ne dersiniz??

Keyifli günleriniz olsun, görüşmek üzere..

Erdinç çelik

Merhaba,
Artı/Eksi durumu kullanıcıdan kullanıcıya farklılık gösterir, o yüzden yazacaklarım tamamen şahsi görüşümdür. Koltuk pozisyonları yemek sandalyesi şeklinde olduğundan araçta dik duruyorsunuz, haliyle ön tarafa tamamen hakim bir pozisyonunuz var, ama arka tarafa tam tersi bir durum söz konusu. Kör nokta yerine kör alan durumu var bu yüzden geri giderken manevralarınızı dikkatli yapmak durumundasınız.
İç hacim ve tavan yüksekliği fazla olduğundan dolayı, trafikte beklerken diğer araçlardaki gibi klostrofobik durum söz konusu olmuyor, ama koltuklar sert olduğundan dolayı bir zaman sonra sıkıntı yaratabilir.
Diğer 4x4 markaların muadilleri biraz daha fazla komfor imkanı sunuyor. Kışın aracın motoru ısınmadan aracın içi ısınmıyor, yazın da klimayı açınca araç biraz yavaşlar ama içerisi serin olur. Şehir içinde de yüksekliğinden dolayı bazı AVM ve kapalı otoparklara giremeyebilirsiniz, dar yerlere park etmek biraz zorlar. Motorun kendine göre bir ataklığı var bence yeterli. Yazın sıcak havaları pek sevmez, sonbahar kış en sevdiği mevsimlerdir.
Uzun yol için bir şey diyemem, bence biraz yorucu (koltuklardan dolayı), yakıt açısından da göreceli ekonomik diyelim. Şehir içi ortalama 12/13lt yakar uzun yolda 7lt ye kadar düşer. Yeni nesil dizellerle karşılaştırmayın derim. Aluminyum kaporta olduğu için çürümez, ama aracın kendisi normalden biraz fazla ilgi ister (düzenli bakım, parça değişimi vs vs).
Şimdilik aklıma bunlar geliyor, aklınıza gelen bir şey varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım.

Selam dixie,

Öncelikle teşekkür ederim, vakit ayırıp ilgilendiğin için.
Birsürü binek araç sahibi olduktan sonra artık keyif ve
Konfor arıyor insan. Açıkcası discovery merakı ilgisi biraz
Evet bu benim aracım dürtüsüyle çıktı.istanbul,trafik ve
Yakıt maliyetleri gibi birdolu kriterden sonra discovery son kararım oldu.
Göreceli birdolu kısmı var olmasına rağmen kağıt üzerinde
Disco mantıkla yaklaşılabilecek bir araç.
Ayrıca offroad ve expedisyon taraflarıylada biraz macera ruhlu her
Gezgini cezbediyor.

Bakalım bugün yarın bu da benim discom diyerek paylaşırım
Fotoğrafları, kısmet..

Aklıma takılanlar oldukça rahatsız ederim,
Teşekkürler tekrar.

Görüşmek üzere.

Erdinç çelik

Selam beray,

Henüz kendi aracımı satışa çıkarmadım.
Discovery e geçişim nisan gibi görünüyor.
O zamana kadar şimdilik hevesle takip :smiley:

Teşekkürler

Derinderin' Alıntı:
Discovery e geçişim nisan gibi görünüyor.
O zamana kadar şimdilik hevesle takip :smiley:

Teşekkürler

Yol yakınken geri dön 8)

14.jpg

Merhaba,

Discovery cok yakisikli bir aractir.
Diger arkadaslara tamamen katiliyorum.
Ama Discovery I den sonra series II ye gerecken bana yapilan tek ciddi uyari 2003 veye 2004 yilindan bir araba almam yonunde idi.
Sizde buna dikkat edin derim.
Saygilar.

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR