STABO XH-9040 DTMF 40 KANAL FM CB EL TELSİZİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan telsego1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,618

telsego1

Kamp I
Cihaz 2. eldir,sıfır kadar temizdir,alkalin pil veya şarjlı pil takılabilir,ayrıca harici 12v ile çalışır(araç çakmak soketinden yada 12v güç kaynağı ile) bel klipsi yoktur.Fiyatı 150 tl dir.

Fotoğraf0526.jpg

Etiketler
Ynt: STABO XH-9040 DTMF 40 KANAL FM CB EL TELSİZİ

slm ustam sahibinden .comda ilanınıza mesaj attım okm230 olarak bir bakarsanız cevabınınzı bekliyorum 73 ler

Merhaba,ilginize teşekkür ederim,cevap yazdım,selamlar,saygılar.

İlan günceldir,cihaz henüz satılmamıştır......!

Cıhaz satılmıstır ve sonradan satılmamıstır yazılarınızın sebebı var mı?

cihazı ben almak için talip olmuştum o sırada başka bir cihaz daha denk geldi onu alınca buna ayıracak nakitim olmadığı için alamamıştım yani cihazın herhangi bir sıkıntısı yada başka bişeyi olduğunu düşünmüyorum alacak arkadaşlar durum bundan ibarettir yani cihazın bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum hatta bence çok güzel cihaz bu fiyata kaçırmayın derim saygılar

okm23 arkadaşım açıklamanız için teşekkür ederim,selamlar.

Cihaz Vosdost arkadaşımıza satılmıştır,hayırlı olsun,selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.