Merhabalar hocam yaklaşık 2 yıl actyon sports deneyimim oldu ve bu bana ortalama 25bin lik bir zarara mal oldu araçlar genel olarak çok iyi güç vs. olarak ancak bende 2008 otomatik vardı ve mutlu olarak bindiğimiz çok nadir anlar oldu Maslak Gürcan oto servisi olmasa inanın Şahsuvaroğlu nun insanın yüzüne bakacağı yok ki forumdan bir kaç arkadaş benim gibi sıfır şanzıman yaptırdılar ve garantisinin son gununde yine arıza yaptı ve bütün sorumluluğu Gürcan oto kendi üstlenerek arkadaşı mağdur etmemek için gereken yardımı yaptılar yani sonuç olarak actyon sports sorunlu bir araç manuel ini bilmiyorum ama genel olarak ben pek mutlu olmadım kyron Lara iyi diyorlar kullananlar daha iyi bilir saygılar...arkadaşlar merhaba bende bişey sormak istiyorum, actyon sport yada kyron almak niyetindeyim. bunların 5 ileri otomatik şanzımanları mercedes 4 ve 6 ileri olanları değil. 6 ileri otamatik şanzımanı m78 kodlu DSI firmasına ait bir şanzıman. bu şanzumanın problemli olduğu söyleniyor. aklımda hep oatamatik almak vardı ancak, 5 ileri g tronik mercedes şanzumanı sanırım actyon sportlarda kullanılmıyor bu yüzden ya manuel alacağım yada kyron alacağım.. araçlara genellikle sorunsuz olarak bahsediyorlar, ancak şanzuman konusuda oldukça önemli bir konu tabiki bakımlı oldıktan sonra sorun az olabilir ancak ikinci elde bunlar hep bir risk.. o yüzden kullanıcı yorumları önemli.. hangisini tavsiye edersiniz
actyonlar da mercedes şanzıman olmaz, kyron 5 ileriler mercedestir 6 ileriler değildir, ben yapılmayacak şanzıman bilmem btr şanzıman sorunlu değildir ama zorlanmayı sevmez, 2008 actyonum var manuel bugüne kadar hiçbir sıkıntı olmadan bindimarkadaşlar merhaba bende bişey sormak istiyorum, actyon sport yada kyron almak niyetindeyim. bunların 5 ileri otomatik şanzımanları mercedes 4 ve 6 ileri olanları değil. 6 ileri otamatik şanzımanı m78 kodlu DSI firmasına ait bir şanzıman. bu şanzumanın problemli olduğu söyleniyor. aklımda hep oatamatik almak vardı ancak, 5 ileri g tronik mercedes şanzumanı sanırım actyon sportlarda kullanılmıyor bu yüzden ya manuel alacağım yada kyron alacağım.. araçlara genellikle sorunsuz olarak bahsediyorlar, ancak şanzuman konusuda oldukça önemli bir konu tabiki bakımlı oldıktan sonra sorun az olabilir ancak ikinci elde bunlar hep bir risk.. o yüzden kullanıcı yorumları önemli.. hangisini tavsiye edersiniz