Ssangyong Kyron Aldım.......

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,750
peki aldığınızdan beri ekstra masraflar çıkardı mı?
mesela turbo, siyah duman, yağ sızdırması vs.?

Etiketler
peki aldığınızdan beri ekstra masraflar çıkardı mı?
mesela turbo, siyah duman, yağ sızdırması vs.?
Bi ara racechıp pro dıye bı urun kullandım o aralıkta mavı duman attı sabahları soğukken 5-10 sn cıvarında.Onu çıkarınca oda ortadan kalktı.Enjektorlerı temızleetım 100tl.Onun dışında daha bı masrafım olmadı şu ana kadar

unutmadan bide dün farkettım sol on hoparlorum patlamış sanırım ses kötü geliyor

Hastanede mesaideyken bide güncel foto atayım dedim canavarın

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullandıgım süre zarfında şunu farkettım ki;
Bu araca yaptıracagım herhangibir keyfi harcama olmadı çünkü herşey içindeydi..
Ses sistemine değiştirmeye ihtiyacım olmadı çünkü arka koltuk ekranlarıda olmak uzere double dın teyp uzerınde..
portbagaj almama gerek yok çünkü bagaj devasa..
18 ınç jantlarımız var...

Ssanyong musso kullanıyorum kayron veya Rexton geçmeyi düşünüyorum kayron şanzımanı sorunlumu

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz siz olun benim gibi pimpiriklenmeyin.Araçta bozulan bişey veya arıza lambası yanmadıgı sürece periyodık bakımı dışında bişey yaptırmayın.Yoksa benim gibi olur sonunuz

Video: https://youtu.be/BwRKcaaE5jI

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorundan ziyade ilk çalıştırmada rolantıde 2-3 sn sallanıyor gıbı olup duzelıyordu.Ben kaşındım işin aslı.Enjektorlerden olabılır ama sıkıntı yok dedıler.Ben pımpırıklıyım ya temızleyelım dedım.Temızlerken 3.ve 4. enjektor çıkmadı,çıkarken enjektorun ucu kırılmış.Sonuç;Ust kapagı soktuler ; contalar,kızdırma bujılerı ve enjektorler yenısıyle değişecek

Tahmını masrafım, sadece parçalar 7000Tl ..İşçiliği daha konuşmadım

nazar mı değdi ne ?

Kyron da Mercedes şanzımanı var

@erek.65 arkadaşımızın mussoda da mercedes şanzıman var fakat bazılarında sorun yaşanıyor , mercedes şanzıman demek sıfır sorun değil , ben de korando da mercedes şanzıman parçaladım arkadaş bu açıdan sormuş , ben genel olarak şanzıman sorunu duymadım kyronda ama siz kullanıcısınız tespitleriniz daha doğru ve yol gösterici olacaktır.

SON KONULAR - FORUM