Bi ara racechıp pro dıye bı urun kullandım o aralıkta mavı duman attı sabahları soğukken 5-10 sn cıvarında.Onu çıkarınca oda ortadan kalktı.Enjektorlerı temızleetım 100tl.Onun dışında daha bı masrafım olmadı şu ana kadar
Kullandıgım süre zarfında şunu farkettım ki;
Bu araca yaptıracagım herhangibir keyfi harcama olmadı çünkü herşey içindeydi..
Ses sistemine değiştirmeye ihtiyacım olmadı çünkü arka koltuk ekranlarıda olmak uzere double dın teyp uzerınde..
portbagaj almama gerek yok çünkü bagaj devasa..
18 ınç jantlarımız var...
Siz siz olun benim gibi pimpiriklenmeyin.Araçta bozulan bişey veya arıza lambası yanmadıgı sürece periyodık bakımı dışında bişey yaptırmayın.Yoksa benim gibi olur sonunuz
Siz siz olun benim gibi pimpiriklenmeyin.Araçta bozulan bişey veya arıza lambası yanmadıgı sürece periyodık bakımı dışında bişey yaptırmayın.Yoksa benim gibi olur sonunuz
Sorundan ziyade ilk çalıştırmada rolantıde 2-3 sn sallanıyor gıbı olup duzelıyordu.Ben kaşındım işin aslı.Enjektorlerden olabılır ama sıkıntı yok dedıler.Ben pımpırıklıyım ya temızleyelım dedım.Temızlerken 3.ve 4. enjektor çıkmadı,çıkarken enjektorun ucu kırılmış.Sonuç;Ust kapagı soktuler ; contalar,kızdırma bujılerı ve enjektorler yenısıyle değişecek
Kullandıgım süre zarfında şunu farkettım ki;
Bu araca yaptıracagım herhangibir keyfi harcama olmadı çünkü herşey içindeydi..
Ses sistemine değiştirmeye ihtiyacım olmadı çünkü arka koltuk ekranlarıda olmak uzere double dın teyp uzerınde..
portbagaj almama gerek yok çünkü bagaj devasa..
18 ınç jantlarımız var...
@erek.65 arkadaşımızın mussoda da mercedes şanzıman var fakat bazılarında sorun yaşanıyor , mercedes şanzıman demek sıfır sorun değil , ben de korando da mercedes şanzıman parçaladım arkadaş bu açıdan sormuş , ben genel olarak şanzıman sorunu duymadım kyronda ama siz kullanıcısınız tespitleriniz daha doğru ve yol gösterici olacaktır.