Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...!
Ediz beyin çıkarttığı ölçülerde spacer ve yükseltme uyguladım.oldukça güzel oldu kendisine birkez daha teşekkür ediyorum.Sitedeki arkadaşlardan çamurluk dodiği ve vinç uygulama ve aksesuar temini konusunda tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum.Ayrıca diferansiyel kilit uygulaması sözkonusu olabilir mi? Saygılar...
merhaba v
selcukcanbilek' Alıntı:
Ediz beyin çıkarttığı ölçülerde spacer ve yükseltme uyguladım.oldukça güzel oldu kendisine birkez daha teşekkür ediyorum.Sitedeki arkadaşlardan çamurluk dodiği ve vinç uygama ve aksesuar temini konusunda tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum.Ayrıca diferansiyel kilit uygulaması sözkonusu olabilir mi? Saygılar.
merhaba vinc tamponu konusunda http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78404.0 bu linke bakabilirsiniz
Ediz bey,
Aracınıza uygulamış olduğunuz yükseltme ve spacer işleminden sonraki duruşu gerçekten çok hoş olmuş. Ancak benim merak ettiğim bir konuda bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız memnun mutlu olurum. Merdiven şasiye sahip bu araçlarda kupa-şasi arasına uygulanacak takoz(get) vasıtasıyla yükseltme yapmak mümkün olabilir mi?
Arkadaşlar, bizim araçlarımıza komple yükseltme işlemini garantili olarak yapan bir yer var. Ayrıca yaptıkları işlemin Kore' den onaylı olduğunu ifade etmektedirler. Bu güne kadar yaklaşık 50 araca kupa ve süspansiyon yükseltme işlemi yaptıklarını söylüyorlar. Bilgi için , İstanbul Maltepe de Burçak Oto, Çağlar Köker bey ile görüşebilirsiniz. Tel: 0216 352 99 40 -- 0532 363 35 08
tarot_12' Alıntı:
Ediz bey,
Aracınıza uygulamış olduğunuz yükseltme ve spacer işleminden sonraki duruşu gerçekten çok hoş olmuş. Ancak benim merak ettiğim bir konuda bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız memnun mutlu olurum. Merdiven şasiye sahip bu araçlarda kupa-şasi arasına uygulanacak takoz(get) vasıtasıyla yükseltme yapmak mümkün olabilir mi?
Spacer sonrası aracın dönüş çapı değişiyor mu? Yani daha dar mı daha geniş mi dönüyor. Dönüş çapı nasıl etkileniyor? Mesela kapalı otoparkta normalde tek seferde dönüş yapabilirken spacer sonrası birkaç manevra yapmak gerekiyormu?
Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 Cm Spacer Uyguladık...!
selcukcanbilek' Alıntı:
AYNI ÖLÇÜLERDE KULLANMADIĞIM ÖN 3CM VE ARKA 5 CM HAZIR SPACER UYGUN FİYATA SATILIKTIR.İLGİLENENLER 05323977139 NO DAN ULAŞABİLİR.AYNI ZAMANDA ALIP TAKTIRMAYA FIRSAT BULAMADIĞIM ORJİNAL SERVİS MALI ÖN ARKA DİSK FREN BALATASIDA MEVCUTTUR.
mrb
ediz abi bu resimlerdeki spacer benim araca olur mu bu resımlerın sahibi abiyi bugun aradım birine soz vermıs o olmazsa bana donus yapacak ben takıcam ve guzel olucagına ınanıyorum. ;D
bu arada bende pendikte oturuyorum biz pendikte 2 aracız su anda tanısmak isterseniz memnunıyetle tanısmaya hazırız selim abininde adına konusmus oldum ama sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum
mmolla53' Alıntı:
bu arada bende pendikte oturuyorum biz pendikte 2 aracız su anda tanısmak isterseniz memnunıyetle tanısmaya hazırız selim abininde adına konusmus oldum ama sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum
selamlar,
zaman geçmiş baya ama... ben de yeni katıldım ssangyong camiasına... 2011 4x2 model.. yükseltme yapcam da, elinde hazır kit bulunan var mıdır? ya da yönlendirebilecek olan..
fethiyedeyim..
bahadır uysal