Ssang Servisleri Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,431
Ynt: Ssang Servisleri Hakkında

ben araçımı adapazarından aldım.fakat servis konusunda çok bilgisiz ve beceriksizler vede malesef çok pahalıcılar.ben servis işimi izmit te buldum.körfez de bulunan servis çok ideal bakımlarını 155.00 tl ye yaptırıyorum.sizlerede tavsiye yaparım.
 

Etiketler
Ynt: Ssang Servisleri Hakkında

melih aslan' Alıntı:
ben araçımı adapazarından aldım.fakat servis konusunda çok bilgisiz ve beceriksizler vede malesef çok pahalıcılar.ben servis işimi izmit te buldum.körfez de bulunan servis çok ideal bakımlarını 155.00 tl ye yaptırıyorum.sizlerede tavsiye yaparım.

155,00 TL ye yaptırılan bakımda, 7,5 lt yağ + filitreler vs değiştiriliyor derseniz, bu fiyatı aşması gerekmez mi? Yoksa kalite sorgulaması yapılması gerekir diye düşünüyorum. Benim 10.000 lik bakımlar 290,00 TL civarında tutuyor.
 

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında

tam aksine sadece servis adı altında kazıklanıyoruz....ve servis e benim işimden dolayı eşim gidiyor ve bakımlarını yaptırıyor. çay ikramıyla başlıyan serviste kesinlikle işlerinin dışında olan fren ayarları v.b herşeyi bedava kontrol ediyorlar.
 


Ynt: Ssang Servisleri Hakkında

biz şirkete yılbaşında 2009 model 4x2 otomatik aldık.

araçtan oldukça memnunuz daha önceki araçımız 2008 model nissan navara full idi.

navaa ile arasında bir fark göremedik. hatta bana kalırsa bu araç navaradan iyi.Ama herkezin görüşü değişiktir.

ssangyong servislerine hiç götürmedik.kendi ustamız var.Bence sizde sanayideki iyi ustalara araçınızı götürün.özellikle japon arabaları hakkında çok iyi bilgisi olan japoncu diye adlandırılan ustalara götürün.

her servisi kötüleyemem ama orijinal servislerde genelde asıl usta arabalara bakmıyor bile.........

çogu işi çıraklar yapıyor..... :'(
 




Ynt: Ssang Servisleri Hakkında

Selamlar bende tuzlaya götürüyodum aracımı hizmette sınır yok ama ustalar arabaya bakmıyo ve kimseyide araca yaklastırmıyolar tabi elemanlarda deneme yanılma yoluyla ogreniyolar bence benim ust silindirkapagını catlatmıslar ve yag kacırıyodu. Ben arabanın motorunu acan biri degilim bu yuzden gec farkettim ve bidahada uğrasmadım. Arabama gelince orta alt sınıf bir sedan fiyatında,karda dagda kumda camurda bir cok arabanın gidemicegi yere gayet konforlu ekonomik sekilde götürüyo daha ne ne olsun.
 

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında

KONYA YETKİLİ SERVİSİ ZEKİ KAYA OTODAN kaçabildiğiniz kadar kaçın.... Beş para etmez... Sayelerinde 34.000 de Motor yerinden fırladı..... ücretini de bana ödetmekten çekinmediler.....

Sizlere Konya Merkez Kent Plaza Karşısındaki Sanayide SSANGYONG ÖZEL SERVİSİ HASAN ve Oğlu AHMET TEKİN USTAYI TAVSİYE EDERİM....

Maharetlerini Merkezde biliyor ve yakından tanıyorlar.. Yetkili Servis ustaları çay içme bahanesi ile bir şeyler öğrenmeye o kadar çok sık geliyorlar ki..... Gözlerimle görmesem inanmazdım...

Yetkili servisler poryaları suyla temizliyorlar, ancak suyu kurulamıyorlar.....2 ay içinde porya dişlileri pastan görünmez oluyor....Sonra ABS -ESP- HDC arızası ve ABS sensör arızası veriyor, açınca da çeşmeden akar gibi su akıyor....Yetkili servisin cevabı Suya girmişsiniz....(.Suya girmediğim halde..).

ilk bakımda poryaları söktürüp yağlatmayı kesinlikle ihmal etmeyin... Ben Hasan ustaya yaptırdım...akan suyu gözlerimle gördüm...

Garantideki çok araç garanti dışı kalma pahasına ısrarla Hasan ustaya teslim ediliyor....

Aracım 2010 Siyah Kyron Konya da TEK , Hakimin arabası 07 EBK 07 olarak alarak herkes bilir
 

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında

konyada özel servis varsa muhtemelen servis dışında parça satanda vardır...varsa iletişim bilgilerini alabilirmiyiz....
 

Ynt: Ssang Servisleri Hakkında

Özel servisler olsa da çoğu zaman onlar da parçayı servisten temin ediyorlar.
Ben geçen İstanbul Tuzla servisinde beklerken dışardan bir usta gelip yedek parça aldı.
Tabiki parçaya göre değişir filtre elemanları,fren balataları falan dışardan temin edilebilir.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,738
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst