KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tabi en cok merak edilen soru yol tutus.. Antalya-Fethiye arası geldim.. onceleri temkinli girdim virajlara baktim bi sikinti yok yukseltmeden once nassil giriyorsam o sekilde surdum.. sonuc olarak belirgin bi degisiklik yok hhala aynı subaru yol tutusuna sahip
arac esneme yaptiginda "likirti" yapiyordu. Lifte kaldirip baktik sag on z rot tan yapiyormus' sonra usta bunlari biraz daha uzatalim dedi.toyota coronaya uygun z rotlar benimkilerden biraz uzundu ve tam bizim istedgimiz gibiydi. Taktik ve denedik ilk taktigimiz uzatma z rotlara gore arac bayagi rahatladi . ozellikle virajlarda....
teşekkürler. bende fırsat bulursam karlar yağmadan yükseltecem karda forester kullanmaya doyamıyorum yükselince daha derin karlara gözü kapalı girerim. ;D tamponların sertleşmiş kardan zarar görme riski, vede askıda kalma ihtimali azalır. ;D
teşekkürler. bende fırsat bulursam karlar yağmadan yükseltecem karda forester kullanmaya doyamıyorum yükselince daha derin karlara gözü kapalı girerim. ;D tamponların sertleşmiş kardan zarar görme riski, vede askıda kalma ihtimali azalır. ;D
karda tek sıkıntı davlumbazlarla lastıklerın arasına donan karın hızlı manevralarda davlumbazı çatlatıp kırması oluyor.geçen sene Karasu'dayken sağ ön davlumbazı karda aracı sürerken kırmıştım
sonra sanayıye götürüp perçin attırarak onarttım..
karda tek sıkıntı davlumbazlarla lastıklerın arasına donan karın hızlı manevralarda davlumbazı çatlatıp kırması oluyor.geçen sene Karasu'dayken sağ ön davlumbazı karda aracı sürerken kırmıştım
sonra sanayıye götürüp perçin attırarak onarttım..
onun çaresi var ben kışın aracımda plastik su borusu (45 cm) taşıyorum, uzun süreli park edeceksem 5 dk.da bahsettiğiniz davlumbaz ile teker arasındaki karı temizliyorum bunu yapmamak sadece davlumbaza zarardan öte yüksek kaza riskinide beraberinde getirir. babam 15 yıl önce bu nedenden araçla takla attı, karlı zeminde uzun süre düz yolda ilerledikten sonra sağa dönmesi gerekmiş lakin tekerlek ve davlumbaz arasına sıkışıp buzlanan kar kütlesi manevraya izin vermemiş , ama şarampol 1 metre yumuşak karla kaplı olduğundan bir kaç sıyrıkla atlattı. bu temizliği bütün üyelerin yapmasını tavsiye ederim .