Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ykp81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,759
Ynt: Sonunda Ben de Bir CJ7 Aldım

Valla sizinle özellikle bir şey paylaşmak isterim.Eşim istediği için benim sarı kızı Yakup kardeşime verdim.Benim kadar güzel bakacağına ; arazide hakkını vereceğine eminim çok sıkı direksiyonu varmış.Ama konum şu bu araçlara dert sıkıntı problem demeyin.Çünkü inanın yanımdan bir jeep geçse kafamı kaldıramıyorum,baktığım sıfır araçları bile beğenmiyorum.Bu bir aşkmış.Problemler ne olursa olsun kim sizden ne isterse istesin ya da ne kadar verirlerlerse versinler bu güzelleri satmayın.Beni sevindiren tek konu Yakupun alması.Güle güle kullansın.Sanırım uzun süre aranıza bir araç sahibi olarak giremem.Yazılarınızla ,çamurlu fotoğraflarınızla sizlerle olurum.Jeepinizi sevin;o bir köpek gibi sadece sizi sever onu sadece siz anlarsınız :(((((((((((((((((((((

Etiketler

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Valla sizinle özellikle bir şey paylaşmak isterim.Eşim istediği için benim sarı kızı Yakup kardeşime verdim.Benim kadar güzel bakacağına ; arazide hakkını vereceğine eminim çok sıkı direksiyonu varmış.Ama konum şu bu araçlara dert sıkıntı problem demeyin.Çünkü inanın yanımdan bir jeep geçse kafamı kaldıramıyorum,baktığım sıfır araçları bile beğenmiyorum.Bu bir aşkmış.Problemler ne olursa olsun kim sizden ne isterse istesin ya da ne kadar verirlerlerse versinler bu güzelleri satmayın.Beni sevindiren tek konu Yakupun alması.Güle güle kullansın.Sanırım uzun süre aranıza bir araç sahibi olarak giremem.Yazılarınızla ,çamurlu fotoğraflarınızla sizlerle olurum.Jeepinizi sevin;o bir köpek gibi sadece sizi sever onu sadece siz anlarsınız :(((((((((((((((((((((

Murat abi İstanbulda bir cj-7'din daha var herzaman beklerim... ;)

Bu arada bizim sana ihtiyacımız var sık sık siteyi ziyaret edersen sevinirim...Teknik bilgilerini sen daha paylaşmadın bizimle... :smiley:

aracınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmekve bol bol çamurlu offroad gezilerinde kullanmak nasip etsin

Sağol Hasancım hemde Tanker çekeninden var galiba :smiley: O güzel kızlarınıza sahip çıkın çok güzel onlar.Kimbilir belki bir hurda bulursam yeni bir proje başlatabiliriz;bakın bakalım.....

MURAT SIMDIM' Alıntı:

Jeep aşkı buuuuu jeeep aşkı buuuuu :smiley:

Gerçektende bu bir tutku

selamlar çamurlu resimlerinide bekliyoruz Allah kazasız binmeyi nasip eylesin....

4.2 motoru ile tam uyumlu sağlam şasisi ve manevra kabiliyeti ile bütünleşmiş dengeli CJ serilerinin önde gelen modelidir bence CJ 7. İyi günlerde keyifle kullanın.

Selamlar,

selam arkadaslar bende bir cj sahibiyim kendim sırf bu hastalık yuzunden konple bir atölye yaptım kendime:smiley: buraya resimleri kaydedemiyorum bir türlü tamamen yeniden doguyo her bir parcasında parmaklarımın izi var

DSCN2493.jpg

sıkı ve güzel bir araç, kazasız belasız sürüşler dilerim, iyi günlerde kullanın...

İyi günlerde kullanın çok güzel gözüküyor, Allah tabanını düz bastırsın...

hasanfb' Alıntı:
Konu dısı olucak ama.
Selamlar "KUZNE" arkadaşım aracınızdaki sol altta sarkan asma kilit ne işe yaradığını sorucaktım... ???

:D bende tamamen aynı soruyu soracaktım :D

kuzne arkadaşım, aramıza hoş geldiniz. belliki siz de bizim gibi cj sevdasına kapılmışsınız, hayırlı olsun.

çok güzel bi araca benziyor , üzerinde emek ve para harcandığı da belli. ama keşke cj lerin karakteristik özelliği olan yuvarlak farlara ve 7 delikli ön ızgaraya dokunmasaydınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri