euzlu
"YANOFF" KARS...
Ynt: "SON ŞERO" Yeni Yol Arkadaşım Huzurlarınızda "2001 WJ"
Duzeltmeniz icin tesekkurler... Kazasiz belasiz gunler...
Duzeltmeniz icin tesekkurler... Kazasiz belasiz gunler...
Barışş' Alıntı:hayırlı olsun yeni aracınız. İnşallah keyifle binersiniz.
bahsettiğiniz şartlarda yakıt tüketiminiz nedir aceba litre olarak?
2001 ve sonrası makyajlı bir wj için 200.000 km'deki bir araç alırken nelere dikkat etmeliyiz sizce?
120 tl lik lpg ile 280 km, km de 0,42 kr şehir içi çok çok iyi bir rakam...ben bu rakamı 1.6 benzinli aracımla yapıyorum (wj almak için bir sebep daha))...euzlu' Alıntı:sevgili arkadasim, ben ayagi hep gazda olan bir surucuyum maalesef, yol varken karli araziye girerim, sert donuslerde araci yanal kaymaya zorlarim, zaten ormanlik alanda da epey km katediyorum ayrica, yani iyi bir olcek veremeyebilirim su aralar : ))) ancak 120 tl lik lpg-aygaz- ile ortalama bir surusle 280 km yi gordum sehir icinde, bu arada pazartesi de PO dan doldurdum 200 km yi zor gordum, durum budur.. Nelere dikkat edilmeli mevzusu deneyimli arkadaslar tarafinda sanirim "jeep" basliginda detayli olarak paylasilmisti, ben de iradan ikudum, goz atmani tavsiye ederim, selamlar...
ahmet034' Alıntı:aracınız çok güzel...zj ve wj nin arasında artı ve eksiler olması tercihi kulanıcısına bıarakıyor...wj nin görüntüsü daha şehirli---zj ise daha hırçın...ben iyi günlerde kullanmanızı diliyorum...kazasız ve huzurlu..................
fxlarge' Alıntı:hayırlı olsun erdoğan bey.. ilerde bir 4.7 de ben denemek istiyorum..