Benim aldığım ürün. Ürün sayfasından bilgilerini translate ile indirmiştim..105a Agm Akü Için Şarj Aleti Önerisi
Sahiden yok mu yaaa??????? valla şaşırdım "VPC" bile mi ???!!!!!!!:(:(www.gezenbilir.com
EPSolar MPPT XTRA XDS1 ekran serisi 10-40A 12 / 24V Şarj kontrolörü:
Bilgiler Almanca’dan Google tercümesi.
Google Translate
Almancası:
Laderegler MPPT XTRA XDS1 Display Serie 10-40A 12/24V
Bir hata yaptım bu cihaza ait olacakti..105a Agm Akü Için Şarj Aleti Önerisi
Sahiden yok mu yaaa??????? valla şaşırdım "VPC" bile mi ???!!!!!!!:(:(www.gezenbilir.com
EPSolar MPPT XTRA XDS1 ekran serisi 10-40A 12 / 24V Şarj kontrolörü:
Bilgiler Almanca’dan Google tercümesi.
Google Translate
Almancası:
Laderegler MPPT XTRA XDS1 Display Serie 10-40A 12/24V
.
Yukarıdaki birinci alet akımı MPPT olarak kazanıyor ama üç kademeli dolum istendiğinde PWM çıkışına bağlanmalı denmekte !..
Verdiğim linkte 7. noktada yazılı..
Hüseyin belki dolum otomatik olarak yani peş peşe yapılabiliyordur (?) ama MPPT ve PWM'nin ayrı çıkışları varsa yahut seçimi bir anahtarla yapılıyorsa, neden fazladan böyle fiziksel dizaynlandığı sorusu oluşmakta.Burada kastedilen, akü %80 doluncaya kadar olan birinci bölüm (3 kademeli şarjda) mppt olarak yüksek akımla, ikinci ve üçüncü kademede PWM olarak düşük akımla şarjediliyor olabilir mi?
Ben cihazı henüz açmadım. 10 gün.sure daha İstanbul'dayım . Sonrasinda istenen bir görüntü olursa iletirim.Belki dolum otomatik olarak yani peş peşe yapılabiliyordur (?) ama MPPT ve PWM'nin ayrı çıkışları varsa yahut seçimi bir anahtarla yapılıyorsa, neden fazladan böyle fiziksel dizaynlandığı sorusu oluşmakta.
Ben aletin görüntülerini pek algılayamadım, Janberk beye sormalı..
Belki dolum otomatik olarak yani peş peşe yapılabiliyordur (?) ama MPPT ve PWM'nin ayrı çıkışları varsa yahut seçimi bir anahtarla yapılıyorsa, neden fazladan böyle fiziksel dizaynlandığı sorusu oluşmakta.
Ben aletin görüntülerini pek algılayamadım, Janberk beye sormalı..
Bir evvelki mesajda anlattığınız akü besleme değişimlerini nasıl yapıyorsunuz ?