Ya 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum zaten şanzumanı da komple 2 sene önce yaptırıp yağını koydum ve o yağla devam ediyorum.Rölantide N konumunda iken 5 dk kadar çalıştırıp öyle hareket ediyorum hep,bunu da normal buluyordum ama kafama takıldı işte
2003 model 4,7 WJ var bende aynı sorun var. Soğuk iken çalışır çalışmaz yürürseniz sanki el freni çekili kalmış gibi oluyor 40-50 metre sonra düzeliyor. ama soğuk iken 10-15 saniye rolantide çalıştırıp sonra hareket ederseniz problem olmuyor. Sebebini bende bilmiyorum. belki normalYa 3 yıldır bu şekilde kullanıyorum zaten şanzumanı da komple 2 sene önce yaptırıp yağını koydum ve o yağla devam ediyorum.Rölantide N konumunda iken 5 dk kadar çalıştırıp öyle hareket ediyorum hep,bunu da normal buluyordum ama kafama takıldı işte
normal değil. 2000 model 4.7 varken kışın böyle birşey olmuyordu. -6 -7 gibi derecelerden bahsediyorum. zaten çok çabuk ısınan bir araçtır.2003 model 4,7 WJ var bende aynı sorun var. Soğuk iken çalışır çalışmaz yürürseniz sanki el freni çekili kalmış gibi oluyor 40-50 metre sonra düzeliyor. ama soğuk iken 10-15 saniye rolantide çalıştırıp sonra hareket ederseniz problem olmuyor. Sebebini bende bilmiyorum. belki normal
benzinlide evap sistemindeki bir kaçaktan hava alamaz mı?benzinlide hava alacak yer yok. en kötü ihtimal, üst kapak contasında yada valf kenarlarında su kaçağı vardır ve araç silindirlerine az miktarda da olsa su doluyordur gece beklediği sürede. başıma geldi yaşadım oradan biliyorum. conta bozuk olmasa bile mecburen açılıyor ve tamir ediliyor yeni parçalarla.
ha bırde sanzımanın yağ fıltresıbe bakınsanzımanın yağ basıncı ıle ılgılı yağ değıştırme ıle duzelmez ....yada balata dan olabılır ..çok dert edersenız sanzımanı ındırın diğer mekanık te sorun yok sorun sanzımanda kolay gelsın