Soğucak Yaylası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,385
Ynt: Soğucak Yaylası

Arkadaşın biri kim tarafından yapıldığını bilmediğim yarış pisti demiş. Pisti görüp SOSDER in yazılarınıda nasıl görmedin demek geldi içimden :smiley: Sosdere teşekkür etmek zor geldi sanırım arkadaşa:smiley:)))

ZeusTURK' Alıntı:
Arkadaşın biri kim tarafından yapıldığını bilmediğim yarış pisti demiş. Pisti görüp SOSDER in yazılarınıda nasıl görmedin demek geldi içimden :smiley: Sosdere teşekkür etmek zor geldi sanırım arkadaşa:smiley:)))
ilk mesaj 2006 da yazılmış dikkatinize belki o zamanlar konmamıştı tabelalar

biz de grup olarak soğucak yaylası gezisi düzenlemek istiyoruz
bize yardımcı oalcak rota ve yol gösterecek arkadaşlar varsa memnun olurum

selamlar konu halen güncel mi bilemiyorum ancak biz de soğucak yaylasına gezi düzenlemek istiyoruz. bilgi ve rota konusunda yardım alabilecek kim var?

ben suan yayladayim aracla oynanabilicek hic bi yer bulamadim 3 saattir geziyorum kemerburgaz in canini seviyim ya :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

oguzhan3434' Alıntı:
ben suan yayladayim aracla oynanabilicek hic bi yer bulamadim 3 saattir geziyorum kemerburgaz in canini seviyim ya :smiley:

sen oraları boş ver kemerburgazıda gec gel kılıçlıya oguzhan inan lopezde neymiş diceksin ;D hem daha çok zevk alıcaksın ;D

:smiley:)) sen iyice kafayi kirdin mehmet abi ya ;))) bende lastikleri aldim bide jant bakiyorum senin model sonra gelirim yagmurda yagdi guzel iyi yapilir bu hafta sonu :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
:smiley:)) sen iyice kafayi kirdin mehmet abi ya ;))) bende lastikleri aldim bide jant bakiyorum senin model sonra gelirim yagmurda yagdi guzel iyi yapilir bu hafta sonu :smiley:

valla kırdım ama zevkli ya manyak zevk alıyorum :smiley: kesin gel bence lopezi arar olursun valla ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR