Soğucak Yaylası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,244

berk

"DEFENDER" is the sign of the sick mind :)
Yer
kocaeli
Web
www.kodosk.org.tr
ıstanbul -- ankara otobanından devam edılıp ızmıt gecılıp adpazarı yonunde ılerlenır sapanca gıselerınden cıkılır..
gıselerden ıcerı gırdıkten 500 mt ılerde "ıstanbuldere" yada "ıstanbuldere lokantası" levhası takıp edılır.. yarı asfalt yarı toprak yol takıp edılıp yaklasık 7-8 km snra "Sogucak Yaylası" tabelası sagınızda belırır.. burdan tabeladan yaylaya 13 km yol var tırmanıs toprak yolda cok zevklı bı yol13 km snra yaylaya vardıgınızda kımler tarafından yapıldıgını bılmedıgım off road parkuru var ilk gıttıgımde tabelalar ve su ıle doldurulmus engeller vardı ( bu yagmurlardan snra su anda ınanılmaz bıyer olduguna emınım bız ınerken sagnak yagmur baslamıstı kacırdık) yer yer cok yuksek tepeler var etraftakı kayalar ve yapı sankı meteor dusmus etkısınde garıp.. yaylanın kuzeyıne gıdıldıgınde otlak var o otlagın yanından ınce bır yol gıdıyo hattaa yolun basında dılek agacı fln var gelenler dılek adamıslar :D yolu takıp edın ormana gırceksınız ınanılmaz bı parkur ınanılmaz guzel bız bu hafta (23 eylul cmt) o tarafları kesfettık .. hepınıze tavsıye ederım.. 30 eylul yuvacıkta olmayı planlıorum rota pesındeyım :D

ıste bıkac kechı resmı bıdahakı sefere gıttıgımde rota bolumunde yayınlamak ıcın daha dıkkatlı fotolar cekıcem ( en azıdan tabelaları ve yoldakı onemlı noktaları arazıyı ;) )

1006072kt5.jpg

tepeye tırmanmaya calısan kechı :D

1006087ca3.jpg

Hepınıze Sevgıler..
www.kodosk.org.tr

Ynt: Soğucak Yaylası

Off-road parkuru kulağa hoş geliyor :smiley: fotoğrafı var mı parkurun?
Berk hocam sen oraları iyice keşfet, yaylada kamplı bir off-road organize ederiz bize rehberlik yaparsın ;)

Deep' Alıntı:
Berk hocam sen oraları iyice keşfet, yaylada kamplı bir off-road organize ederiz bize rehberlik yaparsın ;)

malesef cekmedım ama bu hafta yuvacık olayından vazgectım yenıden soğucaga cıkıcam busefer daha ayrıntılı resmler cekıp koymayı planlıorum.. gps ımı kardesım kaybetmıs :( o yuzden koordınat veremıorum :( ama ııce kesfettıkten sonra burda bı organızsyon kamp kesınlıkle yapmalıyız sureklı lopezdesınız burayada gelın :D beklerız..

sevgıler Berk
www.kodosk.org.tr

aabı super olur ama su ramazan ısı ııce bozuo yaa ıckı olayımız stop ettı dagda da lımonata olmuo :D ama lopezı cok merak edıorum ozellıkle kardesım mutlaka gelcez ılk organızasyona.. ben bu hafta yıne sogucakta kesıf yapcam super yagmur yagdı buraya kesın balcık deryesı olmustur yukarsı :D tam bızlık :D

SLM SOGUCAK YALASINA 29/08 PAZAR GÜNÜ GİTTİM KANP YAPTIK ARAC SPORLARI İÇİN İDAL BÖLGE KEYİF ALDIK

Deep' Alıntı:
Sapof (Sapanca Offroad Kulubu ) olarak bir yapılanma hazırlıgındayız.
Orada parkur çalışmaları nı biz ve ekbimiz tarafından yapılmaktadır.
Aslında parkur sadece yaylanın bulunduğu bölgeyle sınırlı değil
O belgede hemen hemen 8-9 farklı etap ve farklı zorluk derecelerinin olduğu etaplar mevcut.
Genelde her hafta gezi düzenleniyor.Ticari bir menfaat yok.
KAtılmak isteyen her arkadaşımıza her zaman yerimiz var.
Hatta yaylada kulubemiz bile.
Bu bölgeye gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olunur.
Gelmeden mesaj atmanız yeterli.

mybrada' Alıntı:
Sapof (Sapanca Offroad Kulubu ) olarak bir yapılanma hazırlıgındayız.
Orada parkur çalışmaları nı biz ve ekbimiz tarafından yapılmaktadır.
Aslında parkur sadece yaylanın bulunduğu bölgeyle sınırlı değil
O belgede hemen hemen 8-9 farklı etap ve farklı zorluk derecelerinin olduğu etaplar mevcut.
Genelde her hafta gezi düzenleniyor.Ticari bir menfaat yok.
KAtılmak isteyen her arkadaşımıza her zaman yerimiz var.
Hatta yaylada kulubemiz bile.
Bu bölgeye gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olunur.
Gelmeden mesaj atmanız yeterli.

zaman ne çabuk geçiyor ya.. 4 sene öncekı actıgım konu aradan kac tane aracım geldı gectı ama sogucak halaa mukkemmel bir yer.. elinize saglık parkurlar harıka aslında kar cok bastırmadan gıdıp biraz camura bulanmak gerek..

Ekim sonuna kadar sabredin bataklık etabı tam kıvamında olur.
Ustelik gelirseniz size eşlikte ederiz.Orada kulubemizde var.
Oranın asılkeyfi bundan sonra başlar.
Şahsen biz bu aylardan sonra gidebildiğimiz sürece hep oralardayız.

mybrada' Alıntı:
Ekim sonuna kadar sabredin bataklık etabı tam kıvamında olur.
Ustelik gelirseniz size eşlikte ederiz.Orada kulubemizde var.
Oranın asılkeyfi bundan sonra başlar.
Şahsen biz bu aylardan sonra gidebildiğimiz sürece hep oralardayız.

merhaba,
dün sizden kimse varmıydı soğucakta?

Dün sadece yarım saatliğine yeni alınan cj yi test için çıktık.Mavi renk
ama bizden sonra çıkanlar oldumu tam bilgim yok.
Ben aracımı revizyona aldım perşembe günü sanırım bitecek.
Ondan sonra tam gaz haftanın 3-4 günü dağlardayım.yız.
şu anda 3 ü bize ait 4 cj olduk diğerleri lada ve suziki.
1 aya kalmaz ben 2. cj yi almayı yada kare kasa choreke düşünüyorum.
Önce 1. yi bitireyim tam olarak.Bakalım.
Buda benim aracım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61313.0

Buda bizim gezilerimizden biri.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57845.0
Fırsatınız olursa bekleriz eğlenceli olur.

bizde fırsatımız oldukça oralardayız,

karşılaştığımızda tanışırsak memnun oluruz,

selamlar.

aşağıdaki fotolar 10/10/2010 tarihinden

[attachment=1]

[attachment=2]

IMG_2863.jpg

IMG_2881.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,727
Kaydolan Son Üyemiz
collodin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR