Soğucak Yaylası Kampı 13-14 EKİM 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ungovernable Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,274

ungovernable

Yeni Üye
Yer
SAKARYA
Geçen hafta sonu gerçekleştirdiğimiz, Soğucak Yaylası kampına ait görselleri paylaşmak istedim. Sanırım mevsimin son güzel günlerini kaçırmadan değerlendirebilmişiz :smiley:

1.JPG

2.JPG

4.JPG

5.JPG

Etiketler

Ynt: Soğucak Yaylası Kampı 13-14 EKİM 2012

güzel gezi olmuş fotoğraflar için teşekkürler. bizde bu yaylaya gitmeyi planlıyoruz fakat kış aylarında gideceğiz. biraz kar buza meraklıyız :smiley: ulaşım olarak en yakım yerleşim yeri neresi ? en yakın yerleşim yerinden intikal şeklinde gideceğiz inşallah biraz bilgi verebilirmisiniz.

kampsever' Alıntı:
güzel gezi olmuş fotoğraflar için teşekkürler. bizde bu yaylaya gitmeyi planlıyoruz fakat kış aylarında gideceğiz. biraz kar buza meraklıyız :smiley: ulaşım olarak en yakım yerleşim yeri neresi ? en yakın yerleşim yerinden intikal şeklinde gideceğiz inşallah biraz bilgi verebilirmisiniz.

En yakın yerleşim yeri Sapanca'nın İstanbuldere Köyü. Sapanca Merkez'de tabelalar mevcut. İstanbuldere yoluna girdikten sonra yaklaş 6-7 km sonra Soğucak Yaylasına çıkan yolu göreceksiniz. Yol ayrımından sonra yaylaya 17 km lik zorlu bir yoldan gidiliyor. Yer yer derin çukurlar ve yarıklar mevcut. Kışın gideceğiniz için off road araçla bu yolculuğu yapmanızı tavsiye ederim. Zira birkaç yerde off road araç bile zorlanacaktır. Yardımcı olması açısından bir de harita fotoğrafı ekliyorum.Umarım yardımı dokunur.Keyifli kamplar...

Ä°stanbuldere2.JPG

İki ay önce bizde kamp atmıştık oraya.
İlk akşam çadırımın 30-40 metre önünde avcılar y.domuzu vurdu :smiley:
Allahtan y.domuzu vuruldu. Vurulmayıp kaçmaya devam etseydi bilmiyorum artık .....

İkinci akşamda ya y.domuzu yada başka bir hayvan 60-70 metre yakınımızda çalılıkların arasında dolaştı.
Birkaç şiddetli ses çıkardıktan sonra uzaklaştı gitti.
Bizim için eylenceli bir hafta sonu olmuştu.

Bizde çadırı kurduktan sonra çevreyi dolaşmak için atladık atvlere, ormanın içine girdik. Göbekli ağacın 100-150 metre çevresinde bahsettiğiniz o şiddetli seslerden duyduk.Çevrede iri bir canlı olduğu anlaşılıyordu ama ayı mı domuz mu göremedik.Gece de epeyce silah atıldı.Demek ki şansımız varmış karşılaşmadığımız iyi olmuş :smiley:

ungovernable' Alıntı:
Bizde çadırı kurduktan sonra çevreyi dolaşmak için atladık atvlere, ormanın içine girdik. Göbekli ağacın 100-150 metre çevresinde bahsettiğiniz o şiddetli seslerden duyduk.Çevrede iri bir canlı olduğu anlaşılıyordu ama ayı mı domuz mu göremedik.Gece de epeyce silah atıldı.Demek ki şansımız varmış karşılaşmadığımız iyi olmuş :smiley:

Dört ayaklı canlısından gelmez o iki ayaklılardan gelecek olan zarar.
Artık pisipisinemi, kör kurşunamı gitti derlerdi bilmiyorum. Verilmiş sadakamız varmış dedim.
30-40 metre yanımızda peş peşe peş peşe saydırıyordu avcılar.
Avcıların olduğu yerden uzak durmakta fayda var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR