Sky Team Hakkında =)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OwL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,742

Etiketler
Ynt: Sky Team Hakkında =)

kuroscu' Alıntı:
kötü motor hemde çok kötü almayın alırsanızda parca aramayın bulamazsınız

katılıyorum dün altı üstü freen balatası aradık yok piyasada sirkeci de bulabilirsek ne ala

hele amortisör bozuldu mu yandınız fabrika artık getirmiyo

Çin çonların tümünden uzak durmanızı tavsiye ederim. Şu ana kadar 35 in üzerinde motosikletim oldu. Çin çon alırsanız büyük ihtimal son sahibi olursunuz. En son ucuzundan 1990 model XL 185 aldım. Orjinal 12.000 KM de Tam bir klasik. Fakat A dan Z ye japon makina. Orjinal lastikleri duruyor daha. Kick startlı 90 model motorda kick start yarıya inmeden makina çalışıyo. Tek sorun makina bana ufak. çarşı pazar için kullanıyorum. Fakat emin olun 2009 çinçonu sağlamlıkta cebinden 2 kere çıkarır.

ilk girdiği dönemde peynir ekmek gibi sattı özellikle superbike modeli cok güzeldi satan bayiilerde daha fazla güc ve sorunsuz olması icin orjinal eksoz ve karbüratörünü değiştirerek veriyorlardı (cüzi bir ücretle) fakat bir süre sonra sanıldığı gibi sağlam olmadığı ortaya cıktı güneşden plastik aksamları soluyor benzin deposunun ağzındaki boyalar dökülüyordu ama o zamanlar parcası cokdu şehir icinde ise cokda sorunlu değildi kücük paraya büyük bir keyif yaşatdı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.