Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle selamlar sj 410 tekrar toplama işlemi bitti makas küpeleri yardımı ile yükseltme yapıldı fakat aşırı derecede sert en ufak kasis tümsekte adeta arabadan atacak o derece sert oldu bunun önüne geçemez mi yim arkadaşlar
ustam kaporta aksamı ve dodık yapımına başladım makaslar suzukinin orjinal makasları değilmiş değişeceğim insallah aşama aşama fotoları ekliyecem 1.6 tofas motoru koydum içine hararet problemı yaptı fan taktım oda olmassa radyatorü değişeceğim bu arada kendim usta değilim soke taka takılıyom
strafordan yaptığım kalıpları fiberle kaplıyacam sayet olursa ihtiyacı olan varsa site üstünde ücretsiz yollayabilirim zaman öldürmek için yaptığım bir sey çalıştıgım yer ıtıbarı ıle cok boş zamanım oluyor
değişen parçalar
tüm bilya ve keçeler 21 adet
on arka difrensiyel
motor sekman piston motor kolu conta vs komple motor yapıldı
arazi şanzumanı çalışıyordu zaten komple elden geçti baskı balata değişti
tüm elektrik aksamı toplandı düzenlendi
araçta tüp takılı şu an için iptal ettim tüpü
koltuklar spor koltuk yapılacak
yan barlar zarar görmüş l200 yan barı arıyorum bır adet ortadan kesince iki tane olacak ağlı sollu kurtarıyor bir tanesi şayet bulamaz sam demir profil borudan kendim yapacam inş fikir ve önerilere açığım