sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercan008 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,313

ercan008

Yeni Üye
öncelikle selamlar sj 410 tekrar toplama işlemi bitti makas küpeleri yardımı ile yükseltme yapıldı fakat aşırı derecede sert en ufak kasis tümsekte adeta arabadan atacak o derece sert oldu bunun önüne geçemez mi yim arkadaşlar

Etiketler
Ynt: sj 410 sertlik

Makaslara işlem yapılırken ilave kat atırdıysanız arac sertleşir sadece kavis ve küpe uzatma işlemi yaptırın ilave kat varsa cıkartın

ilave kat atılmadı sanırım atıldı isede önceden olabilir dediğinizi dikkate alıp tekrar gözden geçireceğim teşekkürler

ustam kaporta aksamı ve dodık yapımına başladım makaslar suzukinin orjinal makasları değilmiş değişeceğim insallah aşama aşama fotoları ekliyecem 1.6 tofas motoru koydum içine hararet problemı yaptı fan taktım oda olmassa radyatorü değişeceğim bu arada kendim usta değilim soke taka takılıyom :smiley:

04082012032.jpg

04082012035.jpg

04082012033.jpg

Fotoğraf0426.jpg

Fotoğraf0425.jpg

strafordan yaptığım kalıpları fiberle kaplıyacam sayet olursa ihtiyacı olan varsa site üstünde ücretsiz yollayabilirim zaman öldürmek için yaptığım bir sey çalıştıgım yer ıtıbarı ıle cok boş zamanım oluyor

değişen parçalar
tüm bilya ve keçeler 21 adet
on arka difrensiyel
motor sekman piston motor kolu conta vs komple motor yapıldı
arazi şanzumanı çalışıyordu zaten komple elden geçti baskı balata değişti
tüm elektrik aksamı toplandı düzenlendi
araçta tüp takılı şu an için iptal ettim tüpü
koltuklar spor koltuk yapılacak
yan barlar zarar görmüş l200 yan barı arıyorum bır adet ortadan kesince iki tane olacak ağlı sollu kurtarıyor bir tanesi şayet bulamaz sam demir profil borudan kendim yapacam inş fikir ve önerilere açığım

Ynt: sj 410 sertlik sorunu ve komple yenileme

kolay gelsin cırakta fena :D :D

ustam saolasın evet çok fena ayağıma dolanıp duruyor :smiley:

camlar on arka tampon takıldı on koruma demiri de takıldı brandayı boyadım ve taktım 3mm saçtan alt koruma kapacam komple

23082012085.jpg

23082012086.jpg

23082012087.jpg

Basari ve cabalarinizi takdirle izliyorum.
Keske imkanimiz olsa da hepimiz sizin gibi ugrasabilsek.

teşekkürler bir acıdan hobi gibi oldu araştırıyorum deniyorum uğraşması keyifli bir daha ki sefere daha güzel olacak inş:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri