KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bilmiyorum ama sigorta gibi düşünmek gerek. 10 liralık pimi kırmak varken pimsiz olunca 100 liralık aksı veya daha ciddi bir parçayı kırabilir zora gelince.
Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var
Soyle anlatayim uzerinde cikanda mili segmanla sabitlemisler . Biz pim ile sabitlemek istiyoruz dolayisi ile mil donemeyecek donmedigi icin yuvayi yatak saramayacak . Fakat bu seferde donemediginden kirilirmi
Çok şükür çıkardım tamirden . Defender ustasına gösterdım aracı begendi motorun baglantısını performansını yururunu kontrol etti . tek iş bazen mars almıyor ona bakılacak . ileriki vakitlerdede sanzuman tünelini sökecegim arazı kollarını söküp pim yaptıracağım ... Moralim düzeldi . birde 5. kapıyı kilitleyebilsem
Burak abi bagcilar gungoren de 14 blok digan oto kapisinda zati surekli turuncu duz dizel vardir . Normalde mercedes ci ama defenderden de anliyo .
ibrahim IPEK
Büğünde mars problemini hallettim . puma motorların dinamoları sıkıntılı imiş surekli arıza verirmiş ögrenmiş olduk . 250 liraya mal oldu . Piyasada sıfırı 170 lira olan motorlar fakat çin malı oldugudan usta tavsiye etmedi . revize edilmiş temiz motoru 170 e aldık taktık . hayırlısı bakalım araca alısamadıgımdan nedir bilemiyorum binerken korkuyorum birşey olacak diye. araziye girsem belki düzelir ama hayırlısı bakalım