Otokar a eğitime gitmiştik.Test alanını gezerken Defenderların arasında 2 adet Hummer vardı.Merak edip sorduk hocalara ve Hummer dan esinlenerek başka bir araç(türk yapımı) tasarlanacak dendi fakat sonrasında ne oldu bilmiyorum.Herhalde vazgeçildi.
Bu markalar araç üretmeye hala devam etmektedir.2012 model Toyota Fj Cruiser,Land Rover Discovery 3 (4'ü de çıktı fakat 3 kadar performanslı değil) gibi.Dediğiniz özellikler ve fazlası bu araçlarda mevcut. Hatta Mercedes artık Unimog'larda bile Bluetec motor kullanıyor.(Euro 4)
Ben hem eski model çok yakan ama çok iş yapan uzay mekiğinden kullanıyorum hemde sang kullanıyorum . sangyong tipindeki biraz değişiklik dışında isuzu l200 navara ve hilux ile kıyaslarsak hiç eksiği yok.donanım olarak fazlası bile var diyebilirim. üstelik 20 bin tl daha az ödeyerek. listeye kesin girmeli..
Ben hem eski model çok yakan ama çok iş yapan uzay moekiginden kullanı.yoruamhemde sang kullanıyorum . sangyong tipindeki biraz değişiklik dışında isuzu l200 navara ve hilux ile kıyaslarsak hiç eksiği yok.ddonanım olarak fazlası bile var diyebilirim. üstelik 20 bin tl daha az ödeyerek. listeye kesin girmeli..