Sivas - Merakum ve Tuzlu Göl Çamur Etkinliği (01 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,848

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
bu pazarı iple çekiyordum sabah saat 8:00 de kalktım sanayi ye gittim vinci ladaya bağlamamız 4 saat sürdü o arada ismail ve ayhanın telefon bombardıma uğradım saat 13 :00 civarında merakum televizyon kulesine doğru çıkmaya başladım arkadaşlar bende önce çıkmaya çalışmışlar ama muvaffak olamamışlar tepeye doğru çıkarken kar vardı ve oldukça yumuşamıştı zar zor tepeye çıktık daha fazla ileri gidemeyeceğimiz anladığımızda geri döndük ve ve çamur aramaya başladık besi çiftliklerinin arkasında mükemmel bir arazi bulduk ve eğlence başladı

01022009313 (Small).jpg

Etiketler

Ynt: Sivas - Merakum ve Tuzlu Göl Çamur Etkinliği (01 Şubat 2009)

oldukça dik tırmanış yerlerine çıkmak için epey uğraştık çamurla kar bir araya gelince balata kokusu ekleniyor ve ben bu kokudan nefret ediyorum :(

01022009324 (Small).jpg

01022009310 (Small).jpg

yorulduk açıktık artık geri dönüş başlamalıylı ama yola çıkacak yer bulmamız ordaki batışlarımıza ait bendeki fotolar ayhanın nivası çıkartım ama benim vincin halatı zarar gördü daha sonra ismail defenderi battığı yerden kurtarmaya iki nivayla çektik ama güçleri yetmedi

01022009331 (Small).jpg

yola çıktık dönüş başladı çok açtık pehlivan restauranta gittik ayaklarımız çamur içindeydi içeri girerken biraz mahcup olduk ama kebablar güzeldi bizden sonra personel bize kötü konuşmuştur :smiley:

01022009315 (Small).jpg

Güzel eğlenmişsiniz... Merakum ve Tuzlu Göl neresidir, biraz bilgi verebilir misiniz?...

tuzlugöl mevki sivasın şehir olarak bittiği yer merakum tepesi dediğimiz sivasın en yüksek yerlerinden biri TV verici istasyonu merakümdedir tuzlugölde merakum inişi ve şehir merkeziyle birleşme arasıdır

evet resimlerin açıları öyle olmalıydı ama resimleri çeken kaynakçı ustamız aynı gün benim nivanın önüne vinci bağladı onu da getirdim fotoları o çekti bu konuda biraz tecrubesiz. resim açıları için teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR