Şişme Mat Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alialperuyar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,146

alialperuyar

Yeni Üye
arkadaşlar normal mat kullandım heryerim tutuldu bisiklet turlarında kullanmak üzere şişme mat arıordum 100 150 lira arasında
şu 2 model arasında kaldım
lafuma trekking şişme mat
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=33&alt_kat_id=201&id=3223#sekme
husky fuzzy
http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=33&alt_kat_id=201&id=5687&isim=Husky-Fuzzy-Şişme-Mat#sekme

lafuma nın özelliği 2.5 cm olması ve ripstop olması
husky nin ise 3.8 cm olması...sizce hangisini tercih etmeliyim
saygılar

Etiketler

Ynt: Şişme Mat Tavsiyesi

COMPETUS' Alıntı:
Nacizane fikrim Husky'den yana lafunanın ayak kısmının dar oluşu size sıkıntı yaratabilir.

Saygılar,
Murat

Şişirildiği zaman yerden yüksekliği kaç cm oluyor bilgi varmı? ayrıca sonbahar ve ilkbahar için uygunmudur.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Şişirildiği zaman yerden yüksekliği kaç cm oluyor bilgi varmı? ayrıca sonbahar ve ilkbahar için uygunmudur.

saygılar

Çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

COMPETUS' Alıntı:
saygılar

Çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

teşekkürler yarın bıraz dolaşıp inceleyeceğim,

alialperuyar' Alıntı:
acaba incelediniz mi?düşünceleriniz neler?

malesef gidemedim fakat mutlaka inceleyip kendi düşüncelerimi paylaşacağım ama bence kullanan arkadaşların görüşleri daha önemli
sonuçta benim düşüncelerim görsel olacak şimdilik.

atlas kamptan husky fuzzy aldım ama telefonla tekrar arayıp ellerinde kalmadığını onun yerine husky forte 5cm 1.5 kg olan modelini fiyat farkı olmadan gönderebileceğini söylediler, denedim arkadaşlar konfor inanılmaz derecede artıyor hepinize tavsiye ederim,:smiley:

Lafuma Trekking matı yaz boyunca kullandım, koku ve terleme yapmadı, kesinlikle öneririm.

http://www.adrenalinoutdoor.com/Lafuma-Camping-sisme-Mat_7064.html#0

Ayrıca motor bagajına sığacak şekilde katlanır 3 cm kalınlığında versiyonu da var bu ürünün, fiyatı da aynı.

Selam ben bu yaz Husky Fullmat Yastıklı kullandım aşırı memnun kaldım.Tek dezavantajı biraz hacimli olması.Gerçi taşıma çantasında geliyor ama beli bir hacmi var.

kampçı bir arkadaş 7,5 cmlik olanından söz etmişti. gerçekten varmı bu kadar hacimlisi ?
ya da varsa da kulanılabilirmi ki?

Söylediğim ürün bu; http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=33&alt_kat_id=201&id=6983
Şişirilebildiği için ister sert ister yumuşak olabiliyor. Çok şişirirseniz dolayısı ile söylenilenden biraz daha yüksek olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler