Ynt: Şişme Mat? Şişme Yatak?
yok yok hepsi böyle değil, biz 18 kişi 1 ay boyunca şirkette yattık kalktık onların üstünde (yazılımcıyızda yanlıs anlasılmasın
o kadar üstüne atladık zıpladık 18 gün dile kolay can sıkıntısından yapmadığımız şey kalmamıştı
ama bitanesi 15 gün dayandı garantisi vardı değiştirdiler.
sinsic' Alıntı:Umarım geç kalmamışımdır. Kesinlikle şişme yatak almayın bence. Arkadaşlarında belirttiği gibi malzemesi çok ince. Taştan, ottan, kozalaktan, üstünüzdeki keskin birşeyden (Çeketin fermuar.. dili mi denir, o bile delebiliyor.) direk delini veriyor ve incecik 2 kat naylonun üstünde kalıyorsunuz. 3 gece kalmıştık kampta. İlk gece rahatlığa diyecek birşey yoktu ama 2. gece bir uyandıkki yerdeyiz (1 santim bile olmayan bir delik yüzünden)) 3 kişi idik 2 mizde normal mat vardı. Yatağın altına onları koymuştuk bize birşey olmadı ama 3. arkadaşın sakalından buz sarkıtları sarkıyordu nerdeyse, sabah güneşi çadıra vurduda çocuk öyle uyuyabildi. (Kampa aralıkta gitmiştik, onunda etkisi oldu tabii)
Şişme mat hiç kullanmadım, onla ilgili yorum yapamayacağım ama kendi adıma bildiğin askeri mattan şaşmam ben. Rahat değildir belki ama yarı yolda da bırakmaz.
yok yok hepsi böyle değil, biz 18 kişi 1 ay boyunca şirkette yattık kalktık onların üstünde (yazılımcıyızda yanlıs anlasılmasın