Yerli Üretim tam sinüs inverter tercih edebilirsiniz.Linetech ve Cotek
bu 2 marka var tanınmış.. ikiside aynı firmanın ürünü..
cotek olan güneş enerjisi sarzına daha uygun..
bildiklerimi aktarayım..
mesela bi dag eviniz var sistem kuracaksanız 12v. tercih etmeyin..24-36-48v. olanlar daha verimli calışıyorlar..
cekeceginiz amperi ve dolduracagınız şarz amperini çok iyi hesaplatın.. sanırım işin püf noktası burası oluyor..
buzdolabı gibi alatler ilk çalışmada 10 misli akım cekebiliyorlar gibi ayrıntıları var ..
konu ile ilgili forumda bilği cok geriye doğru azcık karıştırın..
kolay gelsin.
Merhaba üstat böyle birsayfa yok sahibinden.com da www://karavanekipmanlari.sahibinden.comwww://karavanekipmanlari.sahibinden.com
Google KARAVAN EKİPMAN PAZARI- ANKARA KARAVAN EKİPMANLARIEkli dosyayı görüntüle 1947![]()
Merhaba kablo ve diğer ekipmanlarda bana baya yardımcı olundu ve ertesi gün teslimat yapıldı yani kaliteli ürün hızlı sevkiyat şahsen ben memun kaldım.herkese merhaba. arkadaşlar tam sinus inverter almak istiyorum . hangi markayı tavsiye edersiniz bu konularda biraz acemiyim fikirleriniz için şimdiden teşekurler
Teşekkür ederim, yazım hatası olmuş invertör yazmışım(bu günlerde çokça invertör araştırması yapıyorum da) şarj kontrol yazacakken ..ne işe yaradığını da biliyorum da markayı modeli bilen tanıyan var mı demek için sormuştumo ürün inverter degil..
o alet güneş enerjisi panellerinden gelen elektiriğin akülere yollayıp şarzını kontrol eden alet dir..
arabalarda şarz dinamosu ile akü arasında olan konjektör ile aynı işi yapar..