Yücel hocam, çok yillar önce kalmıştım, hatiralarimda güzel anıyorum. Çadırlarında kalanlar da vardı. Duzenliydi, deniz iyiydi.
Tuvaleti, banyosu temizdi.
Yalnız biraz paragöz gibiydiler, fiyat bilgisi alin gitmeden.
Gölge durumunu hatırlamıyorum, çünkü akşam üzeri girip, sabah deniz yapıp ayrılmıştım. Karadeniz turu ilk günümdu.
Yücel hocam, çok yillar önce kalmıştım, hatiralarimda güzel anıyorum. Çadırlarında kalanlar da vardı. Duzenliydi, deniz iyiydi.
Tuvaleti, banyosu temizdi.
Yalnız biraz paragöz gibiydiler, fiyat bilgisi alin gitmeden.
Gölge durumunu hatırlamıyorum, çünkü akşam üzeri girip, sabah deniz yapıp ayrılmıştım. Karadeniz turu ilk günümdu.
En son 2009 yılında kaldım. Plajda bir kaç defa yüzdüm. Biraz dalgalıydı ama güzeldi. Kampingte her tarafta değil ama ağaçlar olduğunu hatırlıyorum. Karadeniz kıyılarında kaldığım en pofesyonel kamping olarak aklımda kaldı.
En son 2009 yılında kaldım. Plajda bir kaç defa yüzdüm. Biraz dalgalıydı ama güzeldi. Kampingte her tarafta değil ama ağaçlar olduğunu hatırlıyorum. Karadeniz kıyılarında kaldığım en pofesyonel bir kamping olarak aklımda kaldı.
Sinop Martı Camping Online rezervasyon yapıp kredi kartı ile ödeyecekler için fiyatı kısa süreliğine 500 TL'ye indirmiş. Şubat tatilini geçirmek isteyen çekme karavancılar için güzel bir olanak...
Ben bu Şubat tatilinde tek noktada değil çok noktada kampçılık düşünüyorum. Bu yüzden bu seçenek bana pek hitap etmedi.
Martı Camping'in web sayfasına ve online rezervasyon bölümüne aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.