Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,947
Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı

meseregan' Alıntı:
Gün doğumu ve Balık avı :smiley::smiley: Gitti cillop gibi dalış bıçağı :smiley::smiley:

Mares mi giden dalış bıçağın....! Ben de aynı durumdan muzdarip oldum ve Mares'in İtalya'da bulduğum bir email adresine durumu özetleyen bir mail attım.Cevap daha çok çalışıp kilit sistemi ile ilgili ARGE yapacakları oldu, e giden bıçak :smiley: Denizlere kazanan bir emanet daha ...

Etiketler

meseregan' Alıntı:
Mares :smiley: ilk dalışta :(:(

Kilit sistemi alırken de sakat gelmişti. Kolay açılır diye düşünmüştüm. Aklıma gelen başıma geldi.

Bu konu kafama takıldığı için biraz araştırdım ve satın aldığım yere de yazdım, onlarda kilit sistemi arızasından bıçağı kaybettiğinizi yazın size yenisini gönderirler demişler :smiley: eğer dalga geçmedilerse ... Ama komiktir ,üstlerine çok da alınmamışlar,başka bir şirketten bahseder gibiler :smiley: Bu mantığı zorlayacağım ,eğer elinizde satın aldığınıza dair bir evrak makbuz varsa ben bıçağın yenisini alırsam size de haber vereceğim.Hatta bu konuda "Kayıp Mares bıçak aileleri derneği" modunda Taksim'de elimizde dövizlerle yürür ,hakkımızı da arayabiliriz :smiley:

sayenizde tekrar sinop a gideceğim sinop a gitmiş hamsilosu sinopun içini gezmiştim ama tekrar gitmek için artık mazeretim de var bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederim..

arikandalı' Alıntı:
sayenizde tekrar sinop a gideceğim sinop a gitmiş hamsilosu sinopun içini gezmiştim ama tekrar gitmek için artık mazeretim de var bu güzel paylaşımlar için teşekkür ederim..

Rica ederim Erfelek Şelalaeleri defalarca gidilebilecek bir yer, Tabii hafta sonu değil hafta içi :smiley::smiley:

Muhteşem güzellikler gerçekten, insanın işi gücü bırakıp ömrünün sonuna kadar bu gibi güzelliklerin içerisinde dingin bir hayat süresi geliyor... Bu harika paylaşım için teşekkürler.

Ben eşekküredrim. Tek başıma bu tarz bir yerde yaşamayı çok hayal ettim. Ama hayat devam diyor ve ödenmesi gereken faturalar vr malesef :(:(

evet ne yazık ki var... ama birde dünyalığı çoktan yapmış ancak halen sabah 8 akşam 7 işinin başında olan, hiç çalışmasa 7 sülalesine yetecek serveti bulunan insanlar var.. Hadi bizler yine hayatımızı idame ettirmek adına çalışmak zorundayız da, bu konuyu çoktan aşmış insanların fişi çekmemelerine anlam veremiyorum :smiley:))))

Fişi çekemedikleri için kenilerinin ve yedi sülalesinin dünyalıklarını yapabilmişler ki zaten :smiley::smiley:):smiley: Şaka bir yana vardır mutlaka her şeyi bir kenara bırakıp inzivaya çekilenler .

çok güzel resimlemişsiniz emeğinize sağlık. Bende 2012 yazında sinop a gittim çekme karavanımı erfelekte parkın yanına bırakıp erfelek tatlıca şellalerine eşimle birlikte gittik ve 28 şellaleyi aşağıdan yukarı tırmanarak suyun kaynağına vardık. Orada "AYRAN İÇMEYENİN KAYNANASI ÖLSÜN" tabelasıyla karşılaştık bizde usulen ayranlarımızı içip orman yolunda tekrar geri döndük mutlaka herkesin görmesi gerekli yerler.

Şellalede bolca resim çektik birkaç tanesini buraya koyayım

DSC07594.JPG

DSC07612.JPG

Ekli dosyalar

• DSC07559.JPG
    DSC07559.JPG
    310.3 KB · Görüntüleme: 337

Bende 2012 de ki karadeniz gezimi bir topik açarak anlatacağım resimlerle ve anlatımlarla birlikte hazırlıyorum.
3 aylık bir gezi

Haklısınız Sinop Erfelek takım şelaleleri çok değerli bir doğal miras. Gezilip görülmesi gereken bir yer.

Geziniz ile ilgili hazırlayacağınız topiği bekliyorum şimdiden ellerinize sağlık.

Murat.

paylaşım için teşekkürler. bu yaz motorla yapacağım karadeniz turunda burada kalacağım. sinopta nerede kalacağımı düşünüyordum,iyi oldu. ;) ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.