Arkadaşlar,serbest muhabbet köşesinde yazmıştım ama sizin için birdaha yazayım,yarış 1MART PAZAR günü,ekonomik kriz bizide biraz vurdu,yeterli sponsor olmadığı için,İSOFF kendi imkanlarıyla 1 gün olarak düzenliyor yarışı.Yarışın seyirci etabı üvezli köyünün oradaki yeşillik top sahası diye geçen alanda olacak.Araçlar oraya iki kere gelecekler yani seyirci etabı neredeyse boş kalmıycak bu sefer.Diğer etaplarsa yeşilvadi ve ulupelitde olacak ama orman içi olduğundan oraya yayan girmek zorundasınız,yada bildiğiniz kestirme yol varsa,bantlanan alana kadar gelebilirsiniz.Cumartesi akşamı Şile marinada balık rakı muhabbeti var.Herkezi bekleriz.yarış günü üvezli köyünde idim. sinop'tan yarışa katılan arkadaşların servis noktasında idim.herhalde bizim ekip ileride bu sınıftakilerin başına bela olacağa benzer. tabii katılmayan ve başarısı tescilli pilotlarda vardı ama bence yine de 2. defa katıldıkları ulusal bir yarışta kendi klasmanlarında 1. olmaları büyük başarı.neyse 15 gün sonra ankara'dayız herjalde