Sinop - Ayancık Çangal Dağı, Akgöl Gezisi (22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,325
Ynt: Sinop - Ayancık Çangal Dağı, Akgöl Gezisi (22 Şubat 2009)

Sayın hemşerim
Güneşin denizden doğup, denizden battığı bir memleketim
karlı halinide çok iyi bilirdim ama bu kadar güzel resimleme şansım olmamıştı.emeğinize sağlık

Etiketler

Resimlerin güzelliğine bayıldım, ellerine sağlık altuncu57 gardaşım.

2000 senesinde Sinop ayancıkda bir arkadaşım evlendi,düğün davetlisi olarak gittiğim bu yerde harika vakit geçirmiştim.Düğün telaşı beni unuttular.Sahilde betondan yapılmış(sonradan öğrendim)direkli teknenin arkasındaki otelde ,önüm deniz,arkam harika bir orman inanılmaz dinlenmiştim.Etrafta aracımla dolaştım ama bu resimlediğiniz bölgeyi bilmediğim için kaçırmışım.Birdahaki ziyaretimde muhakkak dolaşacağım buraları,paylaşım için çok teşekkürler.

Bu soğuk kış gününde memleket havası aldırdığın için teşekkürler altuncu57.Akgöl benim köyüme sanırım 5yada 6 km falan ama kışın bu manzarasını hiç görmemiştim.Gerçekten iştahlandırıdınn beni ilk fırsatta böle bir karlı kışlı günde oralara gitmek için sabırsızlanıyorum.Paylaşımın için çok teşekkür ederim....

güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

bu resim işini çözdüm nasılsa artık benden çekeceği var gezenbilir'in.tüm yorumlar için teşekkürler.bu hafta sonu şile 'de yapılacak olan ulusalın 1. yarışına hancı asansör adına sinop'tan s-1 sınıfında arkadaşlarımız yarışacaklar.tüm ilgili hemşerilerimize duyururum.inşallah bende orada olmaya çalışacağım

altuncu57' Alıntı:
bu resim işini çözdüm nasılsa artık benden çekeceği var gezenbilir'in.tüm yorumlar için teşekkürler.bu hafta sonu şile 'de yapılacak olan ulusalın 1. yarışına hancı asansör adına sinop'tan s-1 sınıfında arkadaşlarımız yarışacaklar.tüm ilgili hemşerilerimize duyururum.inşallah bende orada olmaya çalışacağım
allah kısmet ederse bizde gelmeyi düşünüoruz hemşerilerimizi desteklemek büyük bir zevk ve gurur inşallah tanışma fırsatımız olur...

Tamam arkadaşlar bu hafta sonu yapılacağını söylediğiniz yarışla ilgili
bilgi alabilirmiyim yeri vs.. ile ilgili varsa link belirtirseniz sevinirim
belkide tanışma fırsatı olur bizlere...

TA2SL' Alıntı:
Tamam arkadaşlar bu hafta sonu yapılacağını söylediğiniz yarışla ilgili
bilgi alabilirmiyim yeri vs.. ile ilgili varsa link belirtirseniz sevinirim
belkide tanışma fırsatı olur bizlere...
hüseyin abi bu pazar şilede off road yarışı var ondan bahsedioruz.ama seyirci etabı nerde olur veya biz nerden izlemeye katılcaz daha bir fikrim yok..

Arkadaşlar,serbest muhabbet köşesinde yazmıştım ama sizin için birdaha yazayım,yarış 1MART PAZAR günü,ekonomik kriz bizide biraz vurdu,yeterli sponsor olmadığı için,İSOFF kendi imkanlarıyla 1 gün olarak düzenliyor yarışı.Yarışın seyirci etabı üvezli köyünün oradaki yeşillik top sahası diye geçen alanda olacak.Araçlar oraya iki kere gelecekler yani seyirci etabı neredeyse boş kalmıycak bu sefer.Diğer etaplarsa yeşilvadi ve ulupelitde olacak ama orman içi olduğundan oraya yayan girmek zorundasınız,yada bildiğiniz kestirme yol varsa,bantlanan alana kadar gelebilirsiniz.Cumartesi akşamı Şile marinada balık rakı muhabbeti var.Herkezi bekleriz.

tuğsan bey
bilgi için teşekkürler kolay gelsin.

Çangal Dağı ve Akgöl beyaz örtü ile birlikte muhteşem olmuş.Geçtiğimiz ekim ayında Çangal Dağı'ndaki orman işletmenin misafirhanesinde 4 gece konaklama fırsatım olmuştu.Gerçekten görülmesi gereken yerler.Misafirhanenin içinde bir de müze kurmuşlar.Adamlar ( Norveçliler ) 1929 yılında dağdan Ayancık' a 28 km. ray döşeyip kereste fabrikasına odun taşımışlar o yıllarda.Ayrıca elektrik üretip sözü edilen bölgede kullanmışlar.
Bölge son derece zengin ve bakir,gez gez bitmez.
Paylaşım için teşekkürler altuncu57 emeğinize sağlık...

tugsan75' Alıntı:
Arkadaşlar,serbest muhabbet köşesinde yazmıştım ama sizin için birdaha yazayım,yarış 1MART PAZAR günü,ekonomik kriz bizide biraz vurdu,yeterli sponsor olmadığı için,İSOFF kendi imkanlarıyla 1 gün olarak düzenliyor yarışı.Yarışın seyirci etabı üvezli köyünün oradaki yeşillik top sahası diye geçen alanda olacak.Araçlar oraya iki kere gelecekler yani seyirci etabı neredeyse boş kalmıycak bu sefer.Diğer etaplarsa yeşilvadi ve ulupelitde olacak ama orman içi olduğundan oraya yayan girmek zorundasınız,yada bildiğiniz kestirme yol varsa,bantlanan alana kadar gelebilirsiniz.Cumartesi akşamı Şile marinada balık rakı muhabbeti var.Herkezi bekleriz.yarış günü üvezli köyünde idim. sinop'tan yarışa katılan arkadaşların servis noktasında idim.herhalde bizim ekip ileride bu sınıftakilerin başına bela olacağa benzer. tabii katılmayan ve başarısı tescilli pilotlarda vardı ama bence yine de 2. defa katıldıkları ulusal bir yarışta kendi klasmanlarında 1. olmaları büyük başarı.neyse 15 gün sonra ankara'dayız herjalde

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR