Simit Lpg Tankı TUV'den Geçiyormu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,493

moger

LAND CRUISER VX 80
Simit Lpg Tankı TUV den geçiyor mu? Kullananlar varmı? Bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim..

Etiketler

Ynt: Simit Lpg Tankı TUV'den Geçiyormu?

ben bugün tuvde aracımı muayene ettirdim geçiyor banada geçmiyor dediler bu tamamen bir şehir efsanesi kamyonetler için dıştanda uygulanabiliyor simit tanka zırh yapmak şartıyla ..selamlar

sorun TUV de değil arkadaşlar,
mmo projeyi onaylarsa TUV de sorun çıkmıyor,
bu nedenle mmo nın projeyi onaylaması gerekiyor ve Kocaeli deki mmo yetkilisi aracın altına takılan simit tankı onaylamıyor,
benim önerim bunu şehrinizdeki projeyi onaylayacak mmo odasına sorabilirsiniz, yada sistemi araca monte edecek firma bunu zaten biliyordur, onlarada danışabilirsiniz, zira projeyi kendileri onaylatacak
başka bir başlık altında konu gündeme gelmişti oraya da eklemiştim,

selamlar,
Mesut
20 gün önce aracına lpg taktırmış üye

lpg.jpg

Peki daha önce normal olarak işletilmiş bir lpg, tank sonradan simit olarak değiştirilebilir mi. Bu projede tankın yeri falan oluyormu?

projede değişiklik yaptığınızdan yeni proje + mmo odasına proje onayı + TUV de muayene tekrarı gerekiyor diye biliyorum,

selamlar.

Şu işi bir açıklığa kavuştursam. Lpg yi taktırdığım yer bir sorun olmayacağını söyledi. Hatta siparişi verecekken sitede alttaki simit tüplerde basınç sorunu olduğu söylenince tekrar vazgeçmiştim. Hala kafam karışık...

benim sattığım nissan pathfinderde dıştan tank ve muhafaza vardı. iki kez mmo dan geçti. muayenede sorun olduğu tamamen şhir efsanesi.

byseyyah' Alıntı:
Peki daha önce normal olarak işletilmiş bir lpg, tank sonradan simit olarak değiştirilebilir mi. Bu projede tankın yeri falan oluyormu?

Evet değiştirilebilir.2004 Vectra'nın bagajındakı 60 lık koca tankı söktürüp stepne yuvasına simit depo taktırdık.Muayenede niye yaptınız diyen olmadı.Ama projede tankın yeri belirtiliyor mu onu bilmem.Sonuçta muayene istasyonundaki görevli sadece ruhsatına lpg işlenmişmi ona bakar sanırım.

arkadaşlar arabanın içinden stepne yerine takılan simit tanklarda sorun yok,

sorun aracın dışından yapılan simit tank montajlarındadır, ancak yapılan beyanlardan sonra bunun da sorun olmasının şu an için kocaeli ile sınırlı olduğunu anlıyoruz.

ayrıca sorunun olduğu yer mmo dır, burası yapılan projeyi onayladıktan sonra tuv de sorun olmayacaktır,

selamlar.
Mesut

Arkadaşlar bilgiler için teşekkürler. Şimdilik cumartesi günü, olduğu gibi muayeneye gireceğim. Bakalım ilerde yeni projeler.

Bu arada hilux'ün arka kasadaki lpg tankı için; üzerini kafesle kapatmalısınız diye sorun çıkardılar. Bunu halledip gideceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,799
Kaydolan Son Üyemiz
chucky1907

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR