KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben bugün tuvde aracımı muayene ettirdim geçiyor banada geçmiyor dediler bu tamamen bir şehir efsanesi kamyonetler için dıştanda uygulanabiliyor simit tanka zırh yapmak şartıyla ..selamlar
sorun TUV de değil arkadaşlar,
mmo projeyi onaylarsa TUV de sorun çıkmıyor,
bu nedenle mmo nın projeyi onaylaması gerekiyor ve Kocaeli deki mmo yetkilisi aracın altına takılan simit tankı onaylamıyor,
benim önerim bunu şehrinizdeki projeyi onaylayacak mmo odasına sorabilirsiniz, yada sistemi araca monte edecek firma bunu zaten biliyordur, onlarada danışabilirsiniz, zira projeyi kendileri onaylatacak
başka bir başlık altında konu gündeme gelmişti oraya da eklemiştim,
selamlar,
Mesut
20 gün önce aracına lpg taktırmış üye
Şu işi bir açıklığa kavuştursam. Lpg yi taktırdığım yer bir sorun olmayacağını söyledi. Hatta siparişi verecekken sitede alttaki simit tüplerde basınç sorunu olduğu söylenince tekrar vazgeçmiştim. Hala kafam karışık...
Evet değiştirilebilir.2004 Vectra'nın bagajındakı 60 lık koca tankı söktürüp stepne yuvasına simit depo taktırdık.Muayenede niye yaptınız diyen olmadı.Ama projede tankın yeri belirtiliyor mu onu bilmem.Sonuçta muayene istasyonundaki görevli sadece ruhsatına lpg işlenmişmi ona bakar sanırım.
arkadaşlar arabanın içinden stepne yerine takılan simit tanklarda sorun yok,
sorun aracın dışından yapılan simit tank montajlarındadır, ancak yapılan beyanlardan sonra bunun da sorun olmasının şu an için kocaeli ile sınırlı olduğunu anlıyoruz.
ayrıca sorunun olduğu yer mmo dır, burası yapılan projeyi onayladıktan sonra tuv de sorun olmayacaktır,