silverado ile İstanbul Atina gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akerkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,342
Ynt: silverado ile İstanbul Atina gezisi

Arkadaşlar gecikme için hepinizden özür dilerim yoğunluktan bir şeyler yazamadım....

Şimdi öncelikle aracımın resimi ekleyeceğim araç karavan falan değil :smiley: bir amerikan kaplanı pikaptır :smiley: bizim orda konaklama sorunumuz olmadığı için karavan yüklemedim araca..Sorularınıza gelince.Araç ile gümrüklerden geçişlerde hiç bir sıkıntı yaşamadım 2 gümrüğüde 15-20 dakikada geçtik tabi evraklarınızın tam olması ile ipsala kapıda ilk girişte turing in yeride var bence araç sigortası ve uluslararası ehliyeti ordan alın zira fiyat aynı ve mecbur maalesef.
Yunanistanda edindiğim ilk deneyimler şunlar mutlaka navigasyonunuz olsun Atina için özellikle yoksa otobanda falan pek ihtiyaç değil.Otobanlar pahalı :smiley: Atinaya kadar 26-27 euro toplamda otoban parası verdim hatırlarını sora sora :smiley:) Atina benim için hayal kırıklığı oldu zira Akrepol beklentimden vasat idi ama Akropolun altındaki yeni müze muhteşem 2 yıl olmuş biteli.Atinada pek gidecek yok zaten adamlar az çalışıyor mesaileri nerdeyse yarım gün.Birde üstüne grevler pretostolar olunca çoğu yer kapalı oluyor.Nüfus hayli yaşlılardan oluşuyor cafe barlar harika Mutlaka bol bol Frepe için cafelerde..
Asıl tavsiyem şu navigasyon size şehir dışında lazım olacak vaktiniz varise sahil köylerine gidin çekinmeden karavan kamplarıda var özellkle burdan giderken Atinaya 100-150 km kala yoldan sapıup bakir sahil bölgelerine gittik tek kelime ile muhteşem.Yiyecek gayet makul fiyatlarda.Benzin pahalı inanın 1,72 Euro litresi.Dağ köylerinde kadar gittim ve inanın Köydeki yaşam şartları şehir merkezlerin katbe kat iyi.Hele bir kaç köye uğradıkki emin olun WB film stüdyosunda sandım kendimi.Küçücük köyde herşey pırıl pırıl gece 2 olmasına rağmen tavernalar cafeler açık muhteşemdi.
Şimdilik yazacaklarım bu kadar Vakit bulduk söz arkadaşalr...[imgzoom][/imgzoom][imgzoom][/imgzoom]

222795_10150182859977608_802792607_6793765_5163374_n.jpg

224088_10150179073812608_802792607_6762604_4271562_n.jpg

225469_10150190171592608_802792607_6849654_2265578_n.jpg

227718_10150190173372608_802792607_6849658_4380203_n.jpg

Etiketler

Aracınız güzel görünüyor güle güle kullanın, konaklama sorun olmadı derken tanıdık ev mı? yoksa otel gibi yerlerde mi? konakladınız, Birde bu yolculuğa çıkacak arkadaşlarımız, mazotun ucuzluğundan bahsedmişlerdi, sanırım son olaylardan sonra yükselmeye devam ediyordur. Köylerde yabancıya karşı bilhasa Türkiye'den gelenlere iyi yada kötü davranışlarını merak ediyorum. Gezinin devamıyla ilgili yazı ve görsellerin takipcisiyim.

Öncelikle yakıt fiyatları genel olarak bize göre % 25 civarında ucuz sadece..Ben konaklama işini akarabalarım oldugu için tanıdıklarda hallettim...Köylerde vesaire yerlerde ters bir şey söz konusu bile değil olsada en fazla bizdeki kadardır :smiley: şaka öyle sorunlar yok...Karavan ile vs ile gönül rahatlığı ile gezebilirsiniz...

Araç harika bir araç üstünde karavan olmasada.Arkadaşımda sanırım 4000 cc dizel i vardı ama yinede yakıttan dolayı satmak zorunda kalmıştı,harika bir ses harika bir gidiş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR