Şile Yarışları Sonrası Kılıçlı, Karakiraz ve Bozhane Off-road gezisi (6 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tefeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,437

tefeci

Grand Cherokee 2.7 CRD
th_IMG_0068.jpg

Etiketler
Ynt: Şile Yarışları Sonrası Kılıçlı, Karakiraz ve Bozhane Off-road gezisi (6 Aralık 2009)

Sinan Bey merhabalar, ne güzel bir gezi olmuştur kimbilir?? Bugün çok istememe rağmen aranızda olamadım.Berkin'in yüzmesi ve ardından da okulda veli toplantısı vardı...
videodan anlaşılan yine çok zevkli olmuş..Barış'ı çeken oldu mu yine? Malum alışkanlık yaptı o'nda ;D
Barış kızma lütfen ::smiley: Gelemedim ya hasetimden çatlıyorum ::smiley:

Ynt: Şile Yarışları Sonrası Kılıçlı, Karakiraz ve Bozhane Off-road gezisi (6 Aralık 2009)

Sevgili Sinan,
Eklemiş olduğun videodaki, zor parkuru muhteşem bir pilotaj ile geçen kim acaba çok merak ettim ;).
Offroad parkurları uzun zamandır böyle pilotlara hasret ;D ;D ;D ;) ;D :p

[attachment=1][attachment=2]

IMG_0063.jpg

IMG_0064.jpg

bir güzel gezi daha oldu
katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler
bir kere daha iyi ki bulaşıyorum şu off road işine dedim

BOSCH' Alıntı:
Sinan Bey merhabalar, ne güzel bir gezi olmuştur kimbilir?? Bugün çok istememe rağmen aranızda olamadım.Berkin'in yüzmesi ve ardından da okulda veli toplantısı vardı...
videodan anlaşılan yine çok zevkli olmuş..Barış'ı çeken oldu mu yine? Malum alışkanlık yaptı o'nda ;D
Barış kızma lütfen ::smiley: Gelemedim ya hasetimden çatlıyorum ::smiley:

Muharrem selam,

Kaldım yine bir iki yerde,
alışkanlık olmaz inşallah uzun vadede
kalmamın muhtemel olduğu bi yerden de iyi geçtim ama
alışıyorum galiba yavaş yavaş
ama bu son olsun, bi dahakine gelmemezlik yapma :smiley:
devamsızlık sorunu yaşama ondan sonra ;D

Ynt: Şile Yarışları Sonrası Kılıçlı, Karakiraz ve Bozhane Off-road gezisi (6 Ara

özer bey her zamanki gibi muhteşem bir geçiş ....... uçarak gidiyosunuz maşallah.... gerçi bir ara lastikler toprağa deydi ama.... durup durup sizin videoyu izliyorum....diğer resim ve videoları en kısa zamanda yüklerseniz sevinirim arkadaşlar......

Barış resimler nerede
Bu kadarcık resimle avunmayacağız herhalde
Bu arada ben 13/12 Pazar Maşukiye tarafına gideceğim çoluk çocuk.... İstersen bir şeyler yapalım...

paylasım ıcın tesekkurler,hepsı bu kadarmı ? :eek: :eek:

arkası gelecek. fotograf çeken arkadaşları bekliyoruz.

basamakların fazlalık olduğunu doğamız nasılda hemen farketmiş :D

işte ekibin gerçek yüzü fotoğraflar ve video larınızı bekliyorum :smiley: :smiley: ;) :D ;D

Ynt: Şile Yarışları Sonrası Kılıçlı, Karakiraz ve Bozhane Off-road gezisi (6 Ara

doğamızın kabul etmediğini bizimde sökmemiz lazım......inşallah bu hafta sonu olmayacak onlar.....

hasan uyg' Alıntı:
özer bey her zamanki gibi muhteşem bir geçiş ....... uçarak gidiyosunuz maşallah.... gerçi bir ara lastikler toprağa deydi ama.... durup durup sizin videoyu izliyorum....diğer resim ve videoları en kısa zamanda yüklerseniz sevinirim arkadaşlar......

Sevgili Hasan Arkadaş,
İltifatların için çok teşekkür ediyorum. Sen de çok iyiydin, özellikle Barış'ı ikinci kez çektiğin yerde gerçekten süperdin.

Ancaaaaaak,
Bu tip komplimanlarla beni susturacağını sanma ;D
Zamanı gelince konuşacağım ;)

özer bey bu arada aracın sorununu neymiş..........önemli bir şey yoktur inşallah....iltifat değil gerçekler. sabah gelince ilk işim gene videoyu seyretmek oldu....

hasan uyg' Alıntı:
özer bey bu arada aracın sorununu neymiş..........önemli bir şey yoktur inşallah....iltifat değil gerçekler. sabah gelince ilk işim gene videoyu seyretmek oldu....

Henüz aracı servise götüremedim. Ama çok önemli bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Cumartesi günü belli olur.

Haaa, bu arada, Karakiraz Köyünden bakkal Kamil Abi aradı. Kimsesiz bir çoçuk bulduk buralarda, sizden mi ? diye soruyor ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.