Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,518

concrete

Erisir menzil-i maksuda, aheste giden
Yer
İstanbul
Merhaba Arkadaslar,

Gezi bolgemiz Sile/Uvezli bolgesi olarak belirlenmis oluyor. Bulusma saatini karsidan gelecek arkadaslari da dikkate alarak 09:15 yapiyorum (Herkese uysun diye). Bulusma yerimiz ise ekteki resimde isaretlenmis olan gozlemeciler (Sile yolu uzerinde Omerli sapagi ile Yesilvadi sapaklari arasinda, Uvezli sapaginda). Katilim listesi, bundan sonra da eklenmek isteyenlere acik olmak kaydi ile asagidaki gibi.

Gunler cok kisa oldugundan, cok uzun yemek molasi verildiginde, geriye gunduz gozu ile pek vakit kalmiyor. Yemek molasini fazla uzatmanin mumkun olamayacagi dusuncesindeyim. Bulusma yerinden hemen sonra etaba girileceginden, herkes kendi alisverisini yapmis olarak gelmeli. (Kuru odun bulunur mu bilmiyorum :smiley: )

Aksam Yesilvadi de cay ve sohbet molasi var tabii. Gunun kritiklerini yapip dagiliriz. :smiley:

Guven (concrete)
0533 926 95 22

01- Offroader - Suzuki Vitara - selim ve at lastik başka donanıma gerek yok
02- Concrete - Defender - vinc, u-kilit, makara, ilave aydinlatma, strap, hi-jack, uygun lastik.
03- Kanyon_Jimny - Suzuki Jimny - gps, mt lastik , strop
04- wranglercem - Wrangler - arka cekı demırı, ılave aydınlatma, on kancalar, mt lastık.
05- BRONCO-cj5 - mtr,strep
06- tm - wrangler rubicon - simdilik standart donanim..
07- Wolverine - ZJ - ?
08- Aytekin d-max - çamur lastiği ve stadart 4x4 arac
09- cagri_ali- cj 3 - Kesik OK 144, strep ve BEN
10- Murat - Nissan skystar - standart
11- ATV

Bulusma Yeri - gozlemeciler.jpg

Etiketler
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

Gezi fotoğraflarımızı ve yaşananları burada paylaşabiliriz..

arkadaşlar gezi ile ilgili fotove videolarınızı bekliyorum ben hala evde zonklayan ayagımı uzatmış yatıyorum bu tırnak cektirmek ne zor işmiş ya aklım sizlerde kaldı

hava da epey soğuk dışarıda hayırlısı ile geri dönsünler bakalım :smiley:

Kisa sure icerisinde tum katilimcilardan fotograflar gelmeye baslayacaktir.

Basta Cuma gununden itibaren bu gezi icin ciddi vakit ve emek harcayan, konvoy basi olarak bizi gezdiren ve ev sahibi gibi agirlayan Timucin olmak uzere tum katilimcilara tesekkur ediyorum. Gezi, katildigim diger gezenbilir gezilerindeki havayi eksiksiz yansitti.

Ilk anda gezide gozumu onune gelen carpici anlari paylasmak istiyorum;
- Cagrinin Bronco'nun 15 dakika mesafede oldugunu soyledikten sonra yarim saatlik kahvalti siparisi vermesi :smiley::smiley::smiley:
- Geziye baslamak icin marsa bastiktan 100m sonra kimlik kontrolu icin 15 dakika beklememiz,
- ATV yi gezi boyunca pick up ta tasiyip sonra geri getirmemiz ve pick up in arkasina agirlik olarak kullanmamiz,
- Benim aracin arkasini mutfak yapip 8 kisi icinde beslenmemiz :smiley:
- Gezi boyunca daglara muzik yayini yapmamiz :smiley::smiley::smiley: jimny disco
- Uvezli - yesilvadi deki gezinin katilimcilarin sadece 2 sinin anadolu yakasindan olmasi,
- ...

En kisa surede baska gezilerde bulusmayi diliyorum.

gezıyı ortaya atan concrete (guven) robınson tımucın arkadasıma ozelıkle cok tesekurler.
usuduk dersek tımucın arkadasımıza cok ayıp olur arkadaslar. bızım ıcın 48 saatını yatılı olmak sartı ıle bolgede gecırmıs.
herkeze tesekurler.

katılan herkese teşekkürler güzel bi geziydi tekrar görüşmek üzereinş... ee hani fotolar nerede ;)

aceleye gerek yok fotolar üzerinde çalışılıyor yoldalar ve de videolar da ! :smiley: :smiley: ;D

küçük bir deneme , bakalım :smiley:

[attachment=1]

................ :smiley:

[attachment=1]

konvoy yola girmiş bile :smiley:

28122008306.jpg

................. :smiley:

[attachment=1]

28122008332.jpg

........................ :smiley:

[attachment=1]

28122008333.jpg

......................... :smiley:

[attachment=1]

28122008335.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri