Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ömrümü7ler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 96
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,682
Ynt: Şile Off-Road Gezisi (16 Ağustos 2009)

sinaa' Alıntı:
mustafa abi tesekkurler fotograflari buraya aktardigin icin :smiley:

butun fotograflar icin asagidaki linklere girebilirsiniz, facebook'a uye olmaniz gerekmiyor fotolari gormek icin..

http://www.facebook.com/album.php?aid=144951&id=502745080&l=d1a32a0d02

http://www.facebook.com/album.php?aid=144955&id=502745080&l=c8f6a96c63

http://www.facebook.com/album.php?aid=144958&id=502745080&l=a2c61db7cb
Ellerine sağlık hepsi çok süper.Esra ablayada tşk:smiley:

Etiketler

benim kadar esra ablanin da emegi var fotograflarda, ona da tesekkurler cok :smiley:

size de tesekkurler, gezi cok guzeldi, ayrica hasan beni tasidi arabasinda o kadar, ona da ayrica tesekkur ediyorum ;D tabi hurol abiyi de unutmamak lazim, arabama geri ulastirdi beni o kadar ;D

sinaa' Alıntı:
benim kadar esra ablanin da emegi var fotograflarda, ona da tesekkurler cok :smiley:

size de tesekkurler, gezi cok guzeldi, ayrica hasan beni tasidi arabasinda o kadar, ona da ayrica tesekkur ediyorum ;D tabi hurol abiyi de unutmamak lazim, arabama geri ulastirdi beni o kadar ;D
Nedemek sina şu basamakları arazide bir bıraksan hani iyi olucak... ;)

Usta gazabına uğrayıp gelemedim. Mecburiyetten işi bilmeyen bir ustanın eline düşmüştüm. yapıldı diye aldığım aracımı dün itibarı ile işi bilen bir ustanın dükkanına çektim tekrear yapılması için... :(

emegınıze saglık paylasım ıcın tesekkur ederım cok guzel gezı olmus kısmetse bı gun gelecegım ınsallah hele cj yı hayırlısıyla alırsam yanınızdan eksık olmaycagım hasan ayrıca baska fotograf yokmu ayrıca mustafa beye gecmıs olsun

Emeği geçenlerin ellerine sağlık keyifli bir gezi olmuş.
Mustafa seni de bir okutmak lazım, nazar var sanki üzerinde :smiley:
Geçmiş olsun..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri