Salı akşamı Maltepe sahil buluşmasından sonra ani kararla eve dönmeyip direk Şile'ye gittik, akşam Şile merkeze vardığımızda saat bir olmuştu hemen yattık, sabah güzel bir güne uyandık, fırından sıcak simit açma alarak güzel bir kahvaltı yaptık
Şile'ye gidip kamp yapan arkadaşlar, yurt içi kamp alanları topiğinde bununla ilgili bir başlık yok, Şile'de nerelerde kalınır? bilenler bir başlık halinde yazarlarsa hepimiz için iyi olur
Süreyya bey sezon açılmadığı için Şile'nin her yerinde kalabilirsiniz, ister iskele, ister plaj, selamlar
drares' Alıntı:
Şile'ye gidip kamp yapan arkadaşlar, yurt içi kamp alanları topiğinde bununla ilgili bir başlık yok, Şile'de nerelerde kalınır? bilenler bir başlık halinde yazarlarsa hepimiz için iyi olur
Haşmet sezon açıldığı zaman Şile'ye gitmek zulüm, yer bulamazsın herkes üst üste, sezon dışında da tenha olduğu için canın nerede kalmak isterse kalabiliyorsun
bu hafta sonu, pastırma yazının getirdiği güzel havayı kaçırmamak için, Maltepe gurubu olarak Şile'deyiz
katılmak isteyen bütün dostları bekleriz
şile plajına girerken sağdaki balkon gibi olan yerdeyiz
koordinatları
41.170320
29.595444
Bu gün geçerken karavanları gördüm ve her karavanı gördüğümde yaptığım gibi korna çalarak selam verdim. Arabada küçük bebek vardı ve epeyce huysuzlanmıştı duramadım. Sizlerin olduğunu bilseydim uğrayıp şifahen selam vermeyi isterdim.
Bu gün geçerken karavanları gördüm ve her karavanı gördüğümde yaptığım gibi korna çalarak selam verdim. Arabada küçük bebek vardı ve epeyce huysuzlanmıştı duramadım. Sizlerin olduğunu bilseydim uğrayıp şifahen selam vermeyi isterdim.
kısmet değilmiş, inşallah bir dahaki sefere diyelim
haftasonu hava kasım ayına göre süperdi, hele cumartesi günü muhteşemdi, sahilde yürüyüş yaptık, deniz kabuğu topladık, bolca kumla oynadık, şile merkezini dolaşıp bol stres attık, tek eksiğimiz ateşimiz yoktu, akşamları biraz tıkırdasak da günümüz güzel geçti, sekiz karavan olduk, muhabbet yine bitmedi, bu karavancıları bir türlü kurtaramadık , yeni takdırdığımız manuel uydu alıcısınıda denemiş olduk, Enver dedeyi Kaş'da biliyorduk bir baktık yanımızda, sürpriz yaptı,
katılan bütün dostlara teşekkürler