Şile Kaçamakları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,242

Etiketler
Ynt: Şile Kaçamakları

Gercekten oyle. Boyle bir seyi basardigimda ben de mutlu oluyorum. :D

Gezi sayfasını görünce okudum ama ne hikmetse fotoğraflar açmadı,bende fotoğraflara bakıp öyle yorum yazarım diye düşünmüştüm sonrasında da kaynadı ama iyi ki görmemişim,bir önce ki karede harika bir ön cam manzarası arkasından sucuk gel de birine konsantre ol ,nasıl olacağız arkadaşlar.
Güzel havalarda İnsel in dediği uygulanabilir gibi geliyor bana.Zaten,uzun zamandır deniz kenarında uyanayım diye hevesim de var ,artık önümüzde ki haftalarda Kerpe -Cebeci arasında insanlar çoğalmadan kamp yapmak farz oldu gibi gözüküyor.

Sayın arkadaşlar bu satırllarım kesinlikle polemik yaratmak açamlı olmayıp sadece merakımı gidermenizi rica ediyorum. Gezdiğimiz doğa harikalarını -- manzaraları-- zaman zaman bir kenara bırakıp postalların, botların , tava tencerelerin buralarda yayınlanması ne derece doğru sizce? .Yılın büyük bölümünü eşi ile gezen bir karavansever olarak, çektiğim cennet köşelerini sırf bu resimlerle aynı kulvarda olmamak için burada yayınlamıyorum,Çektiğim resimlerde ne ben, ne eşim, ne botlarım nede yediğim yemekler var.Sadece kamp içi yada kamp dışı onlarca manzara çekiyorum bence doğrusuda bu diye düşünüyorum .Tabiki kimseyi tenkit hakkım ve haddim değil .Şimdiye kadar hiç kimse en ufak rahatsızlık duymadı ise ki duymadı sanırım ben haksızım. SİZCE ?.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim .Sağlıkla ,,

metintüre' Alıntı:
Sayın arkadaşlar bu satırllarım kesinlikle polemik yaratmak açamlı olmayıp sadece merakımı gidermenizi rica ediyorum. Gezdiğimiz doğa harikalarını -- manzaraları-- zaman zaman bir kenara bırakıp postalların, botların , tava tencerelerin buralarda yayınlanması ne derece doğru sizce? .Yılın büyük bölümünü eşi ile gezen bir karavansever olarak, çektiğim cennet köşelerini sırf bu resimlerle aynı kulvarda olmamak için burada yayınlamıyorum,Çektiğim resimlerde ne ben, ne eşim, ne botlarım nede yediğim yemekler var.Sadece kamp içi yada kamp dışı onlarca manzara çekiyorum bence doğrusuda bu diye düşünüyorum .Tabiki kimseyi tenkit hakkım ve haddim değil .Şimdiye kadar hiç kimse en ufak rahatsızlık duymadı ise ki duymadı sanırım ben haksızım. SİZCE ?.Hepinize kazasız belasız geziler dilerim .Sağlıkla ,,

Metin bey bende sizin bu düşünce tarzınızı anlamakta zorlanıyorum,
kendinizce doğru olan demekki bizim için değil, biz sizin resimlerinize bakıp ''Metin bey niye botlarınızın resmi yok'' diye eleştirmek hakkımız değilse, buradaki resimleride beğenen bakar beğenmeyen varsa da bakmaz, sizin resim çekme anlayışınızla bizimki tutmuyor maalesef

metintüre' Alıntı:

Metin Bey güzel temenniniz için teşekkürler,size de kazasız geziler dileriz,bu arada gezen insanları aramızda görmekten çok mutlu oluyoruz,gelelim sizi rahatsız eden konuya bu konuda haklı olabilirsiniz ama bizim için bu açı da ki ayaklar,postallar birer sembol ve bize göre anlamı ,özellikle bana göre anlamı çok büyük.Bu açı da ki bir ayak mutlaka keyif yapıyordur yani bize göre ibiş keyfi.Gittiği yerden zevk alan,dinlenen bir insan ,bu düşünce beni çok mutlu eder özellikle o anda ki ruh hali benimle örtüşür,bir çok insanla fikir olarak örtüşmeyebilirim ama bu durumda ki birisiyle kesin konuşmadan da çok iyi anlaşırım,eylemsizdir o anda ve hiçte niyeti yoktur eyleme Hayyam gibidir biraz,2 bira içtiyse şair bile olur,3 bira içtiyse ve İnsel se performans bile yapabilir tabi ayakları uzatarak.Estetiğe bende önem veririm ve bu şekilde uzanmış ayaklar bana çok estetik gelir,genelde de arkasında ki görsellikle birlikte gösterilir ve o ayaklar bende punctum etkisi yapar tutulur kalırım.

Yani kısaca bu ayaklar ,başka ayaklara benzemez :smiley:

Kamplarda görüşme umuduyla.

burası ciddi belgesel platformu değilki bırakın insanlar esprilerinide paylaşsınlar şahsen ben zevkle izliyorum ellerinize sağlık

cuma akşamı saat 23,00 civarı evden yola çıktım geceyi Şile iskelede geçirdim, akşam manzarası süperdi, kaldığım noktada gece ve sabah manzarası :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
bizim yiğido bu haftasonu Şile-Akçekese'deydi
[attachment=3]
[attachment=4]

Şile gezilerini daha detaylı ''Şile kaçamağı'' adlı başlıkda anlatmaya karar verdim hem aynı bölge hemde bilmeyen ve gidecek insanlara rehber olur, Ferhat hocamda resimleri orada paylaşırsa tek başlıkda toplamış oluruz

DSC02304.jpg

DSC02305.jpg

DSC02310.JPG

DSC02314.JPG

"cuma akşamı saat 23,00 civarı evden yola çıktım geceyi Şile iskelede geçirdim", tekil cümle kurduğuna göre hafta sonu çırak yokdu galiba....

atiladi' Alıntı:
"cuma akşamı saat 23,00 civarı evden yola çıktım geceyi Şile iskelede geçirdim", tekil cümle kurduğuna göre hafta sonu çırak yokdu galiba....

evet tek tabanca kamp yaptım, çırak için şansız bir haftasonu idi evde misafir ağırlamak zorunda kaldı ;D, yeğenleride hava bozacağı için sıkılırlar diye getirmedim

ŞİLE-AKÇEKESE
cuma akşamı saat 23,00 civarı yola çıkıp Şile iskelede geceledim koordinatları K.41.180937*, D.29.727523*, gece manzara süperdi, iskeleye doğru vuran yakamoz gibi ışıklar keyif veriyordu, saat 01,30 kadar oturup seyrettim sonrada güzel bir uyku çektim, gece ve gündüz manzarası,

[attachment=1]
[attachment=2]

sabah güzel bir kahvaltı sonrası Şile'nin çarşısında alışverişimizi tamamladıktan sonra Ağva istikametine doğru sahilden yola çıktık, Kabakoz'u geçtikten sonra Akçekese köyüne geldik, köyün içinden sahil yönüne döndük, Woody ville ve Yeşim kampın önünden geçerek kamp yaptığımız noktaya yerleştim,koordinatları K.41.156250*, D.29.727523* yerime giderken Ahmet(yasiko) ağbinin Yeşim kampta olduğunu gördüm, yanlarına gidip biraz sohbet ettik,
öğleden sonra Bülent(soyman) ağbimiz ve eşi, iki saat sonrasında Şirin ailesi, akşam üstü Gökhan ve eşi geldiler,
akşam yemeğimizi bitirdiğimiz anda hava patladı, çayımızı artık küheylanın tentesi altında içtik, gece bolca yağmur ve rüzgar vardı, ben rahatca uyudum bana sorun olmadı,
yer hakkında;
deniz bildiğimiz karadeniz ama manzara küçük kayaları ve adacıkları sayesinde güzel, Sofular'daki müzik kirliliği burada tuhaftır yoktu, kamp yapmaya gelen gençler bile kendi hallerinde eğlendiler, tek kötü tarafı etraf çok ama çok pisti, bütün çöpler yerlerde, yaptığım yanlıştı ama bu pisliğe bende ortak oldum sonrasında çöp kontenyeri olduğunu keşfedince bu hatadan döndük, en azından kendi çöplerimizi kontenyere attım,
girişte kulübe vardı üzerindede otomobil 15,00tl minübüs 30,00tl yazıyor ama kimse yoktu, bu yüzden ücret ödemeden konakladık, Yeşim kampın fiyatlarını Ahmet ağbi yazacaktır,
bendeki resimler;

DSC02304.jpg

DSC02305.jpg

DSC02308.JPG

DSC02309.JPG

DSC02310.JPG

.
[attachment=1]
[attachment=2]

pazar günü sağlam bir kahvaltı sonrası dönüşe geçtik, Bülent ağbi geceden Şirin ailesi ve Ahmet ağbi sabahleyin (randevuları olduğu için) ayrıldılar, Gökhan'la beraber kabakozdaki cozz kampa, kamp istanbul, sofular kamp alanı, karakirazlı köyü kamp alanına uğradık,

[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

benden bu kadar,
diğer arkadaşların yorum ve fotğraflarını bekliyoruz :smiley:

DSC02318.JPG

DSC02319.JPG

DSC02323.JPG

DSC02325.JPG

DSC02326.JPG

Cok guzel bir gezi olmus. Bu aralar cok ayri kaldik. Umarim telafi ederiz. Sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR