Ynt: Şile Kaçamakları
ŞİLE-AKÇEKESE
cuma akşamı saat 23,00 civarı yola çıkıp Şile iskelede geceledim koordinatları K.41.180937*, D.29.727523*, gece manzara süperdi, iskeleye doğru vuran yakamoz gibi ışıklar keyif veriyordu, saat 01,30 kadar oturup seyrettim sonrada güzel bir uyku çektim, gece ve gündüz manzarası,
[attachment=1]
[attachment=2]
sabah güzel bir kahvaltı sonrası Şile'nin çarşısında alışverişimizi tamamladıktan sonra Ağva istikametine doğru sahilden yola çıktık, Kabakoz'u geçtikten sonra Akçekese köyüne geldik, köyün içinden sahil yönüne döndük, Woody ville ve Yeşim kampın önünden geçerek kamp yaptığımız noktaya yerleştim,koordinatları K.41.156250*, D.29.727523* yerime giderken Ahmet(yasiko) ağbinin Yeşim kampta olduğunu gördüm, yanlarına gidip biraz sohbet ettik,
öğleden sonra Bülent(soyman) ağbimiz ve eşi, iki saat sonrasında Şirin ailesi, akşam üstü Gökhan ve eşi geldiler,
akşam yemeğimizi bitirdiğimiz anda hava patladı, çayımızı artık küheylanın tentesi altında içtik, gece bolca yağmur ve rüzgar vardı, ben rahatca uyudum bana sorun olmadı,
yer hakkında;
deniz bildiğimiz karadeniz ama manzara küçük kayaları ve adacıkları sayesinde güzel, Sofular'daki müzik kirliliği burada tuhaftır yoktu, kamp yapmaya gelen gençler bile kendi hallerinde eğlendiler, tek kötü tarafı etraf çok ama çok pisti, bütün çöpler yerlerde, yaptığım yanlıştı ama bu pisliğe bende ortak oldum sonrasında çöp kontenyeri olduğunu keşfedince bu hatadan döndük, en azından kendi çöplerimizi kontenyere attım,
girişte kulübe vardı üzerindede otomobil 15,00tl minübüs 30,00tl yazıyor ama kimse yoktu, bu yüzden ücret ödemeden konakladık, Yeşim kampın fiyatlarını Ahmet ağbi yazacaktır,
bendeki resimler;