Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kursadgolf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,607

kursadgolf

Kamp I
Yer
istanbul
evde mutlu mutlu otururken yağmurun yağmasını bekleyip ve yağdıktan sonra kendimizi şile karakiraz köyü incirli koyunda bulduk

yağmurun durmamasına ve çamurların kaçamassınız demesine rağmen güzel bi pazar günü geçirdik ;)
fotograf makinasının günü ayarlı değil bir kaç tanesi ctesinin resimleri demeyin :smiley:

Etiketler

Ynt: Şile - İncirli Koy (08 Şubat 2009 )

ben teşekkür ederim saolun
ewt petlasın lastikleri lastiklerden memnunum çamurda elinden gelen en iyi performansı sergiliyor daha önceki araçlarımdada bu lastiklerden vardı

Fotoğraflar için teşekkürler. Şile tarafına sık geliyoruz umarım tanışırız.

birşey değil.
şile tarafında nerede oluyorsunuz
çoğunlukla ben karakiraz köyünde oluyorum devamlı gittiğim bir yer var orada çocuklarımında sevdiği bir yer

Bahsettiğiniz yerler dahil, Ömerli, Şile -Ağva arası tüm yerleri kumsal ve özellikle orman dağ yollarını karış karış keşif gezisi yapıyor beğendiğimiz yerlerin GPS notlarını alıp daha sonra Gezenbilir ailesi ile beraber geziyoruz.

Etkinlikler/ Off-Road Gezilerimizin Duyurusu_ Bölümünden gezi duyurularını takip edebilir istediğiniz bir geziye katılabilirsiniz.
Selamlar..

Jeep34' Alıntı:
Bahsettiğiniz yerler dahil, Ömerli, Şile -Ağva arası tüm yerleri kumsal ve özellikle orman dağ yollarını karış karış keşif gezisi yapıyor beğendiğimiz yerlerin GPS notlarını alıp daha sonra Gezenbilir ailesi ile beraber geziyoruz.

Etkinlikler/ Off-Road Gezilerimizin Duyurusu_ Bölümünden gezi duyurularını takip edebilir istediğiniz bir geziye katılabilirsiniz.
Selamlar..

bilgi için teşekkür ederim
vaktim olduğu sürece gelmeye çalışırım

tatanga' Alıntı:
parkurlar harika bu araçların performanslarınıda hep merak etmişimdir yakinen görülmüştür.teşekkürler............

ben teşekkür ederim
performans açısından benim için tam not alıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR